lördag 1 december 2012

Ciaté - Cupcace Queen

Första december idag och det betyder första luckan i Ciates julkalender! Ni får säga till ifall ni tycker det är trist med Ciaté varenda dag och ifall det blir samma lack i massa inlägg på olika bloggar. Jag ska blanda med andra inlägg de flesta dagarna i veckan tänkte jag.

Mitt första möte med Ciaté och det gick oväntat bra :) När jag fiskade upp Cupcace Queen ur kalendern så var min första tanke "å nej rosa". I flaskan såg det verkligen inte ut som nått jag skulle gilla alls, men det tog sig när det hamnade på naglarna. Neonrosa med extremt diskret blålila skimmer som mest gjorde färgtonen kall. Rosa är ju som sagt inte min grej men det här var inte så dumt, snyggt knalligt och somrigt. Inget jag skulle gå med till jobbet men ett par lediga sommardagar kan säkert få sällskap av det här.Formulan överraskade också, det täckte på bara två lager och var lättmålat trots den borstiga och fluffiga penseln i miniflaskan.

Formula: 5
Färg i sin genre: 5


The first polish in Ciaté's Mini Mani Month is Cupcake Queen. I don't normally like pink polishes but this was really nice! Two coats despite the very fluffy but yet tiny brush.

14 kommentarer:

 1. Gullig! Inget för mig heller, men blålila skimmer hjälpte göra det mera spännande.

  Jag läser inte 1000 nagelbloggar så för mig gör det inget med Ciaté varje dag. Jag kommer hit o tittar så blir DET min egen julkalender :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter bra, då kör vi ju julkalender så kan de som tröttnar hoppa över ;)

   Radera
 2. Svar
  1. Ja det var ett trevligt rosa för omväxlings skull :)

   Radera
 3. Det ser fint ut, men inget jag själv skulle använda. Skimret ger lacket något extra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ju aldrig rosa heller, men om jag får för mig att jag vill ha rosa naglar nån gång så är ju det lagom med en miniflaska i samlingen för det tillfället ^^

   Radera
 4. Åh det här är precis min typ av rosa med det blålila skimret!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var ett väldigt trevligt lack så om man gillar de nyanserna så är det säkerligen ett bra köp :)

   Radera
 5. Väldigt vackert, en rosa helt i min smak!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var en "bra" rosa nyans det här :)

   Radera
 6. Gorgeous colour!

  I've started mine today as well! I've never posted everyday since I started blogging, so this is going to be quite a challenge for me!

  Thought the brush was pretty good!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I'll check in to see how you will manage it ;)
   Yes, the brush was really good for a mini bottle, they're usually quite bad in minis I think so it was nice with something better for a change

   Radera
 7. Kör du julkalendern hela december, gör absolut ingenting:D

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.