tisdag 18 december 2012

Kitty visar: Chanel - Malice i en ruffian

Hur snyggt var inte det här då!
____________________________________________________________________________________

Sminkan ville se min Ruffian manikyr, så vem är jag att neka :)

Jag hade sett Chanel Malice på bilder och suckat hänfört många gånger. Sjukt dyrt med 250 spänn för en flaska nagellack. Men ack så förförande den där fina flaskan med de dyra dropparna. Jag försökte övertyga mig själv att det skulle ändå bli billigare och enklare i längden om jag sålde alla mina lack o bara köpte Chanel. Det är ju ofta dom alla kopierar ändå. Men det tog emot. Tills det ramlade in en rabattkupong från Åhlens på dörrmattan förra veckan. Minus 20% blir 200 kronor. Idiotiskt men ändå "bara två luncher"  Och sista dagen kupongen var giltig gav jag mig ut på jakt. Åhlens City, nej. NK? Nej. Åhlens Odenplan, nej. Åhlens Fridhemsplan, nej. Men där fanns det en gullig expedit som kom på att hon kunde kolla lagersaldo i kassa-apparaten. Så om jag ville till Farsta eller Kista så fanns det kvar där. Ouch. Out i da hoods. Iväg for jag till Kista Galleria och en sen söndagseftermiddag blev skönheten min.


Jag har tänkt länge på en Ruffian. Men nu fixade jag det äntligen. OPI Glitzerland fick hänga med på ett hörn.

Chanel - 637 Malice
13 ml - 200 Kr (20% rabattkupong) Åhlens Kista

På mina stickor är den väldigt lik China Glaze Short and Sassy (min ständiga favorit) Jag har inte hunnit jämföra med OPI Germanicure då den flaskan är på utlån.

22 kommentarer:

 1. Grymt snyggt! Kag fattar bara inte hur du får till halvmånarna. Målar du dem först eller sist? Och är du så jäkla stadig på handen eller är det mallar som gäller? Var får jag iaf tag på sånt? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åk till en bok/pappershandel och köp sånna hålförstärknings-klisterlapps-cirkel-grejer för hålslags-hål.. jag har helt hjärnsläpp och vet inte vad dom heter :) Jag klippte mina i två delar och tejpade över basfärgen när den var HELT TORR annars riskar du att den åker av när du tar bort tejpen. En nagel i taget och dra bort tejpen (försiktigt) på en gång medan toppfärgen är våt. Voila!

   Radera
 2. Väldigt snyggt! Och Chanel Malice är min perfekta julmanikyr 2012!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag lutar åt samma beslut!

   Radera
 3. Alltså, jag vill också ha Malice. Den är så himla vacker. Men dyr. Tänk om man vore miljonär... oerhört snygg manikyr, perfekta proportioner och snygga färger tillsammans.

  Du borde valt Farsta-hållet och hamnat på rätt sida stan för en fika med mig. Nästa gång, okej? Vore skitkul att se dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med denna manikyren känner jag mig som en miljonär :) Yes, jag ska tänka på att höra av mig om jag ska mot dina hoods. Varning dock att jag kommer snoka i dina lådor och mest vilja gosa katt, men det är förmodligen helt normalt beteende för dina besökare.

   Radera
  2. Ja, för tusan, snoka i lådor och klappa katt är ett måste om man hälsar på. Vad ska man annars göra, liksom? Om inte annat så ska det bli en ny bloggarfika hos mig någon gång nästa år. Ska bara försöka hitta en lämplig tid. Då måste du komma. Vi hade jättetrevligt förra gången.

   Radera
  3. Då blir jag en katt bland hermelinerna, jag är ju bara smyg-bloggare, men visst.

   Radera
  4. Åh, bloggarfika? Det låter kul! (Sneakig som jag är läger jag mig i konversationen alldeles objuden!) Jag missade ju förra fikat tyvärr...

   Radera
 4. Svar
  1. Jag är helt kär i Malice! Håller väldigt bra på oxå. Fortfarande flawless på.

   Radera
 5. Jag håller med Sminkan! Du borde ha valt Farsta-hållet och träffat henne och även mig istället för åka superlångt till Kista*s*.

  Sen var det en snygg manikyr :-D!
  Med vänlig hälsning
  /Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Från Fridhemsplan var det 14 min till Kista och 29 min till Farsta, enkelt val. Jag kunde inte hålla mig efteråt, ville bara hem o måla naglarna! Men någon i Söderort får styra upp en lacka-fika så kommer jag :D

   Radera
 6. Mycket vackert! Ibland bara måste man, oavsett pris och om man måste länga runt halva stan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ibland får man offra sig :)

   Radera
 7. Svar
  1. Tack! Jag är grymt nöjd.

   Radera
 8. Maliciously läckert, så att säga! Älskar Malice, älskar manikyren. Snyggt!

  SvaraRadera
 9. Väldigt snygg manikyr, klassiskt snygg men med en twist! Gillar den verkligen! Och det är lite härligt galet att jaga runt hela huvudstaden i jakt på ett nagellack, jag gillar det också! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja särskilt eftersom jag prompt skulle köpa på Åhlens för att spara 50 spänn. Usel timpeng för den tid jag la ned på att åka runt :) Haha vad knäpp man är ibland...

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.