måndag 10 december 2012

Pop Metallic - namnlöst

Inget namn på den här, vad jag hittar i alla fall. På en streckkod från butiken står det MTBLUE, men det kan ju vara deras beskrivning. Strunt samma. Jag fick lacket av rumskamraten när hon kom hem från USA och hade ingen aning om vad det var, i flaskan såg det ganska oansenligt ut. Efter ett lager såg det fortfarande inte så speciellt ut, massa penseldrag. Så jag blev rätt förvånad när det efter lager nummer två jämnade ut sig och blev helt underbart. Ett grå-blå-turkos chrome lack uppenbarade sig och gjorde mig otroligt sugen på att hitta fler lack ur en eventuell kollektion. Tyvärr vet jag ingenting om varken lacket eller märket. Är det samma som Pop i de fyrkantiga flaskorna? Nån som vet?
Två lager som sagt, och det har väldigt lätt att få penselmärken så man får lacka med lite koncentration. Det gäller att verkligen börja varje drag allra högst upp vid nagelbanden för annars blir det ett märke där man startade. Torkade snabbt.

Formula: 3
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: present


I got this polish as a gift from my room-mate when she got home from the states and at the time I didn't think much of it. After one coat that was a mess of brush marks I still didn't think much of it... But when I painted the second coat a beautiful grey-blue-turquoise chrome polish emerged and I fell in love with it.

8 kommentarer:

 1. Vilken härlig färg! Det är så kul med lack som gör så där. Verkar rätt tråkiga men visar sig vara den fula ankungen som blir en svan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är väldigt roligt! Fast man tänker ju på alla lack man kanske missade för att de såg trista ut i flaskan även om de skulle blivit jättesnygga på naglarna om man bara hade köpt dem ^^

   Radera
 2. It's absolutely gorgeous! :-)

  SvaraRadera
 3. Kan det vara ett magnetiskt lack? Dom torkar ju oxå sådär jäkligt fort.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var ju tvungen att testa nu bara för att du sa så ^^ Men nej, det brydde sig inte om min magnet

   Radera
 4. Snyggt, oväntat som du säger. Flaskans färg var mer "okej", på naglarna gjorde det sig massor mer! :D Har dock inte hört om märket förut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det stör mig att jag inte vet nått om märket, jag hade verkligen velat skaffa fler lack med samma finish om det varit möjligt!

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.