torsdag 13 december 2012

Ciaté - Glass Slipper

I kalendern finns det tre lack som är unika och inte har släppts innan, och Glass Slipper är ett av dem. Det är blått pyttesmått glitter i klar bas. (Jag har tjuvkikat och de andra två hemliga lacken är ett rosa och ett rött glitterlack på samma tema.)

Mot bättre vetande struntade jag i att ha en färgad bas under och det var ju självklart för skirt för att det skulle funka. Men det är ett trevligt glitterlack om man använder det förnuftigt. Fin blå färgDet är fyra lager tror jag, men det spelar ju ingen roll för det räckte inte ändå. Penseln i min flaska var knasig så det var inte så smidigt att lacka med.

Formula: 3
Färg i sin genre: 4


Glass Slipper is one of the mystery polishes in the calendar. It's a nice blue glitter polish that is best for layering, and not used on it's own like I did. Four coats didn't do the trick at all.

12 kommentarer:

 1. Jag känner att jag saknar ett glitterlack i den här blå färgen. Väldigt fint. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är en bra färg för glitterlack :)

   Radera
 2. Jag erkänna att jag i min förkyldtrötthet trodde att det stod att lacket hette "glass nipple" och undrade vad det var för färg. ;) Fast lacket var fint, gillar lack med klar bas och glitterfyllt, men börjar bli less nu i juletiderna då det blir mycket glitter och rengöringen suger..I vanliga fall blir det glitter lite då och då och då hinner jag inte irritera mig på borttagningen. :)

  SvaraRadera
 3. Haha, Glass nipple kan vara ett av de roligaste nagellacksnamnen jag hört. Kanske något för din nästa kollektion ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tja kanske det, om jag får slut på grundämnen ^^

   Radera
 4. Glass Nipple, hahahaha... LOL :-D
  Jag gillar det, ser jättefint ut!

  SvaraRadera
 5. Fungerar Seche-metoden bra även med material på dina naglar? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det gick inte alls tyvärr :( Och jag saknar SV som underlack, borttagningen var så himla mycket enklare! Nu är det remover och bomullsrondeller som gäller igen, för första gången på över ett år! Jag försöker att ta bort lacken innan de torkat, så går det lättare

   Radera
 6. Ser riktigt snyggt ut på sista bilden:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja på lite håll ser man inte att glittret är lite glest på sina ställen

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.