lördag 22 december 2012

Orly - Halo

Halo är nått så ovanligt som ett riktigt glittrigt glitterlack som jag gillar! Det består av små, små guldiga glitterpartiklar - så små att de nästan är skimmerpartiklar - och lite större runda silverglitter. Det är riktigt elegant och klassiskt samtidigt som det är en galen discokula. Allt beror på vad man matchar det med.

Jag hade det i veckan till jobbet bara diskret svampat över tipparna på ett nudelack och det blev toppen. Och här har jag lagt det över ett matchande champage-färgat skimmerlack för nyårs-bling-effekten. Om jag hittar på nått annat till nyår än att åka till föräldrarna på landet och sova tidigt som jag brukar göra, så ska jag absolut ha det här lacket!

Ni får bildspam för en gång skull. Lacket ser så helt olika ut beroende på ljuset. Så de första två är utan och de sista två är med blixt. Klicka gärna upp en av varje för att se skillnaden.

Det är lite tjockt, och kanske inte jättelättmålat, jag fick dutta ut glittret lite. Det är två lager på bilderna över skimmerlacket, men det smälte ihop perfekt i nyans så det märktes knappt nån skillnad mellan ett och två lager. (skimmerlacket är MNY 445 ifall nån undrar)


Formula: 3
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: Jag har fått lacket i ett pressutskick. Det har inte påverkat mina åsikter om det!
Skulle jag köpa det själv, innan jag testat det: Från promobilderna, ja. Om jag sett swatcher, nej
Skulle jag köpa det själv, nu efter att jag testat det: Absolut!


I'm not that big on glitter but this I actually like! It's elegant and classic, and mad as a disco ball at the same time :) It consist of super tiny gold glitters and larger silver glitters and it looks completely different depending on the light. So the first two pictures is without flash and the second two is with flash.
It wasn't particularly easy to paint with, I had to dot it out with the brush in a few places. I layered it over a champagne-colored shimmer polish (MNY 445) and they really matched perfectly and blended together. 

*I received this polish from the producer or their PR representative*

8 kommentarer:

 1. Jag älskar det här lacket!
  Jag upplevde inte att mitt var svårmålat. Olika batcher...?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Olika preferenser bara kanske, glitterlack är svårt, man tycker ofta så olika om dem :)

   Radera
 2. Jag tyckte också jättemycket om det här lacket! Precis som du säger kan det vara både elegant och glitterbomb beroende på sammanhanget.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, väldigt mångsidigt, jag gillar sånna lack!

   Radera
 3. Va kul, har nyligen fått hem det men inte hunnit prova, det ser ju supersnyggt ut! God jul förresten, skriver det här på julaftonskvällen, proppmätt!

  SvaraRadera
 4. Vill haaaaa! Förstås, det är ju guld och glitter!

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.