måndag 17 december 2012

Ciaté - Power Dressing

När jag drog fram den här ur lucka 17 hoppades jag att den skulle vara över förväntan den också, som flera av de andra. Kanske kunde det vara ett lack på vägen mot det perfekta mörkblå. Men nej, det var för mörkt, alldeles för mörkt. Det är egentligen inte så dumt, men det passar inte på mig.

Ett tag funderade jag på om Mrs Data kanske skulle tycka att det var ett potentiellt tardis-blått lack, men jag tror att det är för mörkt för det också :/ Dock får det ju i alla fall vara med på Blå Måndag!Vad som var över förväntan är att det täckte på bara två lager trots att det är ett jellylack. Det ser en aning flammigt ut på bilderna men det är det absolut inte i verkligheten. Och det är så glansigt att kameran speglar sig i det.

Formula: 4
Färg i sin genre: 3

I was hoping that this would exceed my expectation too, like several of the other calendar polishes have done. But no, it was too dark for me. Lovely polish otherwise though, really shiny and covering with just two coats. Even if it looks a bit uneven in the pictures, it's really not in reality.

16 kommentarer:

 1. Skulle kunna vara en Tardis faktiskt. I varje fall mina s&p-ströare. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de skulle det nog matcha... Jag har lite funderingar på nått mer som skulle kunna matcha dem, ihop med det här lacket isf (om du vill ha det förstås) men jag får fila på det ett tag till ;)

   Radera
 2. Om du inte vill behålla det kan jag köpa det av dig - jag blev kär!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är bra att nån annan gillar det bättre. Jag ska absolut säga till ifall jag får för mig att sälja det! :)

   Radera
 3. Jag tycker det var jättefint! Nyfiken hur det skulle te sig i en macka med vitt och/eller silverglitter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm, tja, kanske skulle kunna funka. Jag har aldrig testat en jellymacka eftersom jelly inte är nått som ligger mig varmt om hjärtat direkt ^^ Jag har svårt att föreställa mig hur det skulle bli :)

   Radera
 4. Inte min typ av dressing ;) Men den kanske skulle vara underbar i en jellymacka med ljus botten. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag associerar namnet så också, det blev roligare så :)

   Radera
 5. Kanske lite i mörkaste laget, men ändå otroligt snyggt!

  SvaraRadera
 6. Jättesnyggt! Visst är det en jelly? Älskar blåa jellysar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, fast väldigt täckande för att vara ett jellylack

   Radera
 7. Men åååh så ljuvligt!!! På min bildskärm ser det väldigt mycket ut just som "den perfekta mörkblå nyansen". Undrar vad det är med blått som får oss att leta så efter den allra mest perfekta blå?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att min perfekta mörkblå är ljusare än alla andras perfekta mörkblå :)

   Radera
 8. Jag tycker den var jättesnygg! Första av Ciatélacken du visat som jag verkligen vill ha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade nog inte köpt ett enda av dem om jag bara sett swatcher, men det har varit väldigt kul att testa saker utanför min comfort zone

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.