onsdag 12 december 2012

China Glaze - Winter Holly

Nytt ur China Glaze's julkollektion, gröna Winter Holly. Klar bas med pyttesmå glitterpartiklar i grönt, mörkgrönt och guldgrönt, tillsammans med holografiskt glitter. Det ger mig känslan av en tät, solupplyst granskog, jag gillar det verkligen! Man får mata det med massor av topplack dock, annars blir det matt och platt. Jag brukar ju gilla matt glitter men det här gjorde sig bäst som glittrigt och blankt, så ni får se det med överlack.
Första lagret blev nästan ingenting alls på naglarna och jag tänkte att nu tog jag mig vatten över huvudet som inte la det över nånting annat. Men det första lagret gjorde att ytan blev som sandpapper så sen kunde lager nummer två bita sig fast hur bra som helst. Tre lager slutade det på, riktigt bra för att vara ett glitterlack med klar bas tycker jag.

Formula: 4
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: Transdesign


One of the new polishes from this year's China Glaze holiday collection, and a really lovely glitter polish. Clear base with tiny glitter in various shades of green along with holographic glitter.
After the first coat I thought it would never be opaque, but it actually was enough with three coats.

11 kommentarer:

 1. Åh, det här borde jag köpa! Lite ledsen blir jag att jag inte plockade med det på de senaste beställningarna. Men än finns det tid, typ till slutet av januari.. Vad tror du om höjningarna hos amerikanska posten?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har haft svårt att hitta begriplig och entydig info om höjningarna. Alla siter man läser på har sina egna tolkningar och procentsatser på vad höjningen innebär. Det beror också väldigt mycket på vilket fraktalternativ man pratar om, vi har ju oftast flera att välja på när vi beställer från e-tailers och alla kommer inte öka lika mycket.
   Personligen vet jag dock att det inte kommer påverka mig ett dugg, jag kommer fortsätta att köpa det jag vill ha oavsett vad det kostar :p
   Jag tror att folk kommer sura en månad eller så och sen vänja sig och acceptera läget ^^

   Radera
 2. Looks good. I've resisted buy their holiday collection this year!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I've seen better holiday collections than this one, but I still had to get a couple of the holo-glitter ones :)

   Radera
 3. Det här är verkligen snyggt!!
  Jag får känslan av mossa när jag ser det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja mossa är också en passande beskrivning

   Radera
 4. Så innigranskogen snyggt! :)

  SvaraRadera
 5. Så granner det är:) Var riktigt snyggt på dig!

  SvaraRadera
 6. Ja det här åkte ju upp på inköpslistan direkt!! Den växer redan efter en kvarts lacksurfande :D

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.