torsdag 27 december 2012

Har inte trillat av jorden...

...bloggen tog bara en ofrivillig paus medan jag slöade hos föräldrarna några dagar. Men mot slutet saknade jag mina nagellack för mycket så det blev dags att åka hem ;) Och efter att ha lagt band på mig rätt länge nu (för att vara jag), hela december, så fick jag ett litet ryck och klickade hem både det ena och det andra på nätet, bland annat en UV-lampa. Så nu ska jag se om jag kan göra en acceptabel hemmavariant av nagelförstärkningarna.

Jag ska inte babbla på, ville bara mest tala om att jag lever. Framöver kommer det en lista över favoritlacken 2012... om jag lyckas välja! Och mer djupdykningar i kemikaliernas underbara värld med innehåll i både nagellack och removers. Stay tuned!

15 kommentarer:

 1. Ser fram emot favoritlistan, alltid intressant!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Försöker sålla och dela upp den i nya för året och favoriter alla kategorier... det är svårt ^^

   Radera
 2. Det ska bli kul att se både vad du har klickat hem och din lista!
  Jag kände att jag måste dela upp mina listor lite. Det blev för svårt att bestämma mig annars, velig Våg som jag är ;) Så idag visar jag årets blåa favoriter!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en bra uppdelning som du gjorde :) Fast själv kände jag mig anarkistisk och måste få helt fria tyglar att välja som jag vill, det får ta några timmar ^^

   Radera
 3. Nedrans tur att du inte trillat av jorden! Ser med förväntan fram emot din lista :)

  Jag visar en lista idag och en imorgon.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är verkligen tur ^^
   Jag ska spana!

   Radera
 4. Favolack ser jag fram emot! Ska bli kul se vad du fastnat för speciellt i år. Synd att vi inte bor i samma stad, då kunde vi delat vårdnad om min UV lampa :/ Du får visa upp när du tränat lite. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är synd av flera anledningar!
   Jag får visa upp första försöket när allt blir massaker, det är roligare ;) Kram

   Radera
 5. Behöver du fortfarande innehållsförteckningar på removers? Jag har Gunry och Cutex ifall du inte fått dom innan.

  SvaraRadera
 6. Jag körde också en sån paus över jul. Ganska skönt att slöa och umgås med folk om jag får säga det själv. :) Ska bli spännande att se de nya inköpen mm. :)
  En annan variant på förstärkning som inte sitter lika hårt på naglarna är ju akryl. Man behöver ingen lampa för det härdar i bara luften. När mina naglar var i dåligt skick la jag ett tunt lager ovanpå min nagel tills det dåliga växt ut. Testade även att lägga tippar på min mor + akryl på. Inte dumt, hennes höll i flera veckor trots att hon va oförsiktig. Har även om jag brutit någon nagel lagt på en tipp+akryl tills den växt ut. Toppen det med om man vill ha långa naglar. Ska bli spännande att se gel och hur det ter sig för dig, har ju själv aldrig prövat just det. :D

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.