fredag 7 december 2012

Pam's Girly Bits - Magically Delicious

Kitty skickade mig en dekant av det här, grönt och holo, hur har hon fått för sig att jag gillar det tro! ;) Det är ett layeringlack så jag la det över ett mörkgrönt lack och det blev en jättesnygg kombination, absolut värdig veckans Holofredag.

Det är grönt glitter och stort hologlitter i, nästan så stort att det blir smått prismatiskt glitter (skillnaden där är väl knappast väldefinierad i och för sig...). Utöver det är det sexkantigt och gigantiska fyrkantiga guldglitter. De stora är så stora att jag inte fick upp dem med penseln och de dessutom sjönk. Det finns nog gränser för hur mycket även suspension base klarar av att hålla flytande.
lite ur fokus så glittret syns

Två lager av Magically Delicious. Det var svårt att sprida guldglittren jämt, såpass svårt att jag inte lyckades alls. Men resten av lacket var lättmålat. Nu har jag ju inte originalflaska och -pensel men jag tänker inte betygsätta indielack som nån blandat hemma på kammaren ändå så det spelar ingen roll.


I got a decant of Magically Delicious from Kitty, she knows what I like, green and holo :) It's a layering polish so I put it in two coats over a dark green polish. I really like the combo!

21 kommentarer:

 1. Väldigt vackert!! Det där skulle jag verkligen kunna tänka mig!! :D

  SvaraRadera
 2. Detta lacket har jag med men testade mitt utan att underkläder och det blev snyggt men inte ens i närheten av opakt. Men nu efter att ha sett dina bilder så blir det definitivt en layering-manikyr nästa gång :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det kan jag tänka mig, så glest som det såg ut i flaskan är det nog inte mycket hopp om att få det att täcka själv :p

   Radera
 3. Sedärja! Jag tycker det inte gör nåt om de stora guldflagorna lägger sig på botten av flaskan. Det är ändå det kraftigt gröna + holo som är finast.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de får gärna ligga där, så slipper man fippla bort dem också ifall man råkar få upp dem :) Tror inte de skulle ligga så snyggt på naglarna ändå när de är så stora.
   Tack så mycket igen! :)

   Radera
 4. Ohh, underbart lack!
  Nu ska jag fnussla på varför dian inlägg itne kommer upp i min lista bland de andra som jag följer :O

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var ju skumt! Ta bort ur listan och lägga till igen? Sånt kan hjälpa emellanåt iaf

   Radera
  2. Sådär, nu var det tillbaka, får se hur länge dem stannar den här gången, blir ju föga förvånad när man går in på sidor o ser att det kommit massa nytt när man trott det stått stilla

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.