måndag 24 december 2012

Ciaté - Enchanted Rose

Det sista lacket i kalendern var passande nog ett rött glitterlack. Röda glitter i en klar bas som återigen är för glest för att funka för annat än layering. Jag har bara ett annat rött glitterlack i form av China Glaze Ruby Pumps och det är allt rött glitter jag nånsin kommer att behöva, så för mig är det här totalt onödigt tyvärr. Men det är ju fint i sig om man hittar en bra layeringkombination.Jag tror jag kom upp i sex lager här, vilket ju självklart inte kommer i närheten av att torka och dessutom ser rätt tjockt ut på naglarna.

Formula: 3
Färg i sin genre: 3

Med det här önskar jag er allihop en trevlig julhelg! 
Som vanligt är mitt budskap till julen att ta det lugnt i trafiken, håll avstånden, och låt för allt i världen bilen stå om ni har druckit. Det är bättre att komma fram sent än att inte komma fram alls! Kram på er


The last polish was very appropriately a red glitter. I have all the red glitter I will ever need in China Glaze Ruby Pumps so this is quite unnecessary in my world. I think I got to six coats and that of course will never dry. Layering is the way to go with this.

4 kommentarer:

 1. Mycket vackert!
  God jul och ha en fin helg!

  SvaraRadera
 2. Ruby pumps är så vackert att det förmodligen slår allt vad rött glitter heter! God jul på dig med och hoppas du har en fantastisk dag!

  SvaraRadera
 3. God Jul med massa tid a mysa och ta det lugnt! KRAM

  SvaraRadera
 4. Vacker rött lack!! God fortsättning på julen.

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.