måndag 17 december 2012

Trind - 143

Mitt första Trind-lack, köpt på rea på Ica för 35:- Det är mörkt gråblått, eller kanske grått med mycket kalla toner... nä, gråblått får det bli. Tillräckligt blått för att få dyka upp på en Blå Måndag i alla fall. Jag köpte det med förhoppningen att det skulle passa bra till jeans, men det är nog lite för mörkt.
En one-coater med fantastisk pigmentering och foil finish. Tyvärr gjorde finishen skarven mellan mina egna naglar och förstärkningen väldigt tydlig, så mycket brukar den inte synas under andra nagellack.

Formula: 5
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: Fysisk butik


I bought this on sale in my local grocery store in hope that it would be a good match for blue jeans, but it's a bit to dark. Amazing pigmentation and coverage in just one coat.

8 kommentarer:

 1. Gillar den här färgen och tycker absolut att den kan funka till jeans!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja allt funkar ju egentligen till jeans, hade planen att det skulle matcha perfekt bara ^^

   Radera
 2. Tycker också att den hade passat utmärkt till jeans. Vet att jag själv stått och fingrat på denna och den gröntonade från samma märke.. Känns inte som om ditt inlägg kommer att göra det lättare att ställa tillbaka på hyllan, inte nu när jag slutat med byggda naglar i alla fall - för ja, det fick skarven att bli väldigt tydlig. Lika tydlig på riktigt, eller bara på bilderna?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi, att övertyga andra om att de behöver köpa lack är min favoritsyssla ;)
   Det blev tyvärr lika tydligt i verkligheten, mycket tydligare än det är utan lack till och med

   Radera
 3. Snyggt!! Passas defnitivt till jeans!
  Tråkigt att den gjorde skarven så där synlig...
  Du får bära den när naglarna är precis nygjorda! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag får spara den till en annan gång :)

   Radera
 4. Hmm.. till mörka jeans kanske? Om du använder sånna dvs. Till vanliga jeans är den nog för mörk om man nu ska matcha. :)
  Synd att skarven syns, ska den göra det? Alltså hur mycket sticker den upp utan lack alls? Fick för mig att en bra sån här gel ska läggas så att utväxten vara rätt så osynlig då gelkanten ska vara som tunnast mot huden liksom. För att det ska se osynligt ut när det växer ut. Eller så osynligt som möjligt. Eller är det bara en synvilla med lacket som lurar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har inga som är sådär svartblå, jag tycker tyget i dem är lite läskigt att ta i, liksom plastigt ^^

   Materialet är lagt tunnare vid nagelbanden än det är på toppen, så det är ju utjämnat så mycket det går. Men ju tunnare kanten är desto känsligare blir den och har lättare att lossna från nageln, så det är en avvägning där. Men det här lacket framhävde det verkligen nått otroligt! På olackade naglar syns den inte mycket alls, man tänker inte på det då. Men så här såg det ju inte riktigt klokt ut :p

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.