söndag 24 juli 2011

China Glaze - White Cap, över Orly Bailamos

Jag erkänner att cremelack inte får mig att trilla av stolen av entusiasm längre, jag har nog blivit bortskämd med andra ”häftigare” finishar för mycket. Jag gillar cremelack men de får inte sitta länge utan att jag vill pilla dit nått över dem, nailart, layering etc. Bailamos överlevde i ca fyra minuter ungefär innan jag blev sugen på nått över. Valet föll på China Glaze White Cap som jag också var väldigt efter med att köpa. Jag har sett det på så många bloggar lagt över allt mellan himmel och jord och det var varit jättesnyggt varje gång så det är väl helt enkelt ett himla bra lack!
Det här är alltså första gången jag testar White Cap och det gjorde sig väldigt bra över Bailamos också. Det la till lite av glittrigheten som Bailamos inte kunde uppbåda själv. Och ljust guldskimmer på tillvaron är ju aldrig fel :)

Ett lager över, lättmålad formula. Men inget man ska försöka sig på att få opakt för sig självt misstänker jag.
Det som hindrar det från att få en femma är att jag tycker att effekten är lite för stark, jag önskar att jag fick den här effekten av två lager istället för ett, så att jag kunde välja lite mer själv hur mycket effekt jag vill ha. …Aldrig är jag nöjd!  >.<
Formula: 4
Färg i sin genre: 4

5 kommentarer:

 1. Nej, White Cap blir bäst över andra lack istället för ensamt... Jag gillar också att förändra cremelack med andra lack över, det blir ju nästan som ett helt nytt lack då och spännande att se förändringen! :-)

  SvaraRadera
 2. Jag är en sucker för glitter, har tittat på mina lack... tror jag har ett som e utan glitter/metallic. Snyggt detta tillsammans.

  SvaraRadera
 3. Å jag med, det är bara en bråkdel av mina lack som är creme :p

  SvaraRadera
 4. Marie - Ja, för varje layeringlack har man ju egentligen fördubblat sin lacksamling :D

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.