fredag 22 juli 2011

KleanColor - Jazz Olive

Vad sägs om ett KleanColor lack som varken är glitter eller heter metallic i förnamn? Jazz Olive har visserligen en metallisk finish men jag skulle nog ändå beteckna det som ett foil-lack, men åt det frostiga hållet. Det blir ganska tydliga penseldrag i det och det är väldigt oförlåtande med alla skavanker i naglarna, minsta lilla ojämnhet syns jättetydligt.
Men färgen är snygg, det är ljusgrönt med ordentligt med skimmer. Och jag älskar ju sådana lack! Riktigt vårgrönt.Det täcker bra, ett lager räckte nästan men det är två på bilderna för att helt slippa VNL. Snabbtorkat med. Inte lika lättmålat som många av sina släktingar dock, det var lite rinnigt och ville gärna försvinna ner i nagelbanden.
Formula: 4
Färg i sin genre: 4

Inköpsställe: BeautyJoint

Ifall nån har saknat min tumme på sista tiden så har den semester. Jag slog av nageln mot solskyddet i bilen förra veckan, så den blev jättekort. Det dröjer nog några veckor till innan den vill vara med på bild igen.

5 kommentarer:

 1. Nja, det här är en grön nyans som inte faller mig på läppen faktiskt. Är överlag kinkig när det gäller ljusare gröna nyanser.

  SvaraRadera
 2. Nu blev jag sugen på olivet.. Fin färg! :)

  SvaraRadera
 3. Nailtastic - Haha, alla kan inte gilla allt :)

  Helga - Visst är det :)

  SvaraRadera
 4. Ett lack som legat i arkivet i evigheter hos mig. Köpte det långt innan Chunky Holos och hela KC-hysterin som blivit nu men har inte publicerat det än. Var nog inte stormförtjust men är inte heller helt negativ. Ska ge det en chans till.

  SvaraRadera
 5. Efter alla metallic lack kan jag inte hjälpa att jämföra alla KleanColors lack med dem, och då känns ju det andra lite mindre roligt.

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.