fredag 29 juli 2011

Svart-vitt crackel

Arkivinlägg jag grävde fram från när jag köpte hela China Glaze crackel-kollektion... helt i onödan :p
____
Jag har velat ha en flaska vitt crackel-lack ett tag bara för att kunna göra såhär! Det går ju med andra färger med om man har crackellack och vanligt lack i samma färg men svart och vitt är ju det uppenbara. Jag gillar!


Jag har använt svart och vitt crackellack och svart och vitt vanligt cremelack, alla från China Glaze.
____

...Nu var det ju ett tag sen jag gjorde inlägget och jag har kommit på att jag inte tycker att chackel-lack är så kul, att svart egentligen är den enda varianterna jag gillar. Det blev nog för mycket av trenden helt enkelt. Och tillverkarna spottar ju fortfarande ur sig nya kollektioner, nu senast Color Club. Jag avstår...

Vad tycker ni? Är crackel fortfarande kul eller har ni tröttnat?

6 kommentarer:

 1. Nej, crackellacken avstår jag helt ifrån, har aldrig fallit för dem - tycker de är fula...

  SvaraRadera
 2. Det tyckte jag också först, sen blev de svarta acceptabla :P De ger ett slitet och lite trashigt intryck tycker jag, om man inte passar sig :)

  SvaraRadera
 3. Jag har definitivt tröttnat. Gjorde egentligen det efter första gången jag testade. Men kanske kommer man tycka att det är kul att plocka fram crackle-flaskorna om några år igen.

  SvaraRadera
 4. Ja det är lite det jag hoppas på med, annars hade jag nog gett bort alla flaskorna redan

  SvaraRadera
 5. Jag har aldrig fastnat för det hela, kanske på halloweenfest (som jag aldrig går på ändå :-)). Tycker en häftig avvikande färg är betydligt mer intressant.

  SvaraRadera
 6. Jag tycker det kan vara snyggt men känner inte att jag behöver aaaalla färger :p

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.