söndag 31 juli 2011

Summering av blogg poll’en

Massorna har talat! Om nu 20 pers kan räknas som en massa, men jag är lycklig över att jag i alla fall har 20 läsare :D
Resultatet blev att ni gillar allting och vill ha en blandning, så jag fortsätter med det helt enkelt! Smidigt att ni gillar att läsa samma saker som jag gillar att skriva om också ;)
Jag swatchar lack för full rulle men längre texter kanske det inte blir så mycket av under augusti. Jag har tentor att plugga till och min ex-jobbs rapport att skriva på så när jag väl gjort allt jag ska på en dag så är jag inte så sugen på att skriva fler långa texter… Men jag har lite på lager och fler fina lack, dels ståendes här hemma och dels som väntas med posten. Bland annat lack ur höstkollektionerna från Zoya och China Glaze. Jag har också köpt spännande saker på eBay som jag ska göra frankenlack av. Så jag tror nog att jag ska undvika att tråka ut er en stund till :)
Tack för att ni läser och kommenterar och svarar på frågor! Det är jättekul att ”prata” med folk via bloggen och få igång konversationer om allt möjligt, inte bara nagellack! Det är det som är det bästa med bloggen :D

6 kommentarer:

 1. Haha ja det passar ju perfekt! :)

  SvaraRadera
 2. Det här har jag funderat på ett tag, men nu måste jag fråga.. Vad för civ.ing. pluggar du till? Och vart? :D

  SvaraRadera
 3. Jag blir (om jag nånsin klarar de sista två tentorna!) civilingenjör i maskinteknik med en master i produktionsteknik. ...Det har varit flera som frågat så nu la jag till det i om-mig-rutan :) Trodde inte att folk skylle bry sig om sånt men det är ju roligt att ni gör :)

  Sen vill jag inte att nån med mindre trevliga motiv ska kunna koppla ihop mig som privatperson med bloggen. Och med den enkla informationen om skola, arbetsplats för ex-jobbet och mitt förnamn bara så går det om det vill sig illa. Jag har inget emot att tala om sånt men jag vill inte skriva ut det på bloggen bara :p

  SvaraRadera
 4. Jag förstår det, jag vill också vara lite anonym eller vad man ska säga.. Jag undrade mest bara för att det hade ju varit roligt om du hade pluggat i samma stad som jag... Men ja, antagligen inte... ^^

  SvaraRadera
 5. Ser verkligen fram emot att få se lite swatches från höstkollektionerna framöver! :-)Var köper du Zoya, förresten?

  SvaraRadera
 6. Marie - Jag köper vanligtvis Zoya hos Nail de Royale (länk finns i köpguiden) men de är lite sega på at få in nyheter så just den här gången köpte jag direkt av Zoya samma dag de släppte kollektionen faktiskt :) Zoya skickar inte internationellt så jag fick använda mail-forwarding tjänsten jag har (står också om i köpgiden). Väntar på paketet nu men det borde komma i veckan!

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.