söndag 10 juli 2011

Smycken jag också...

Jag har också fallit för den senaste trenden att göra smycken av nagellack. Fick första leveransen för inte så länge sedan så jag är fortfarande på experimentstadiet, men tänkte visa upp det jag skapat hittills. De två ovala ska tvättas av igen men ringen och örhängena blev jag rätt nöjd med. Dock måste jag vara mer tålmodig för det bubblar sig rackarns lätt! Det är mest kul att pyssla med det tycker jag, mer kul än att använda smyckena sen. Jag använder väldigt sällan smycken över huvud taget så det hade passat mig bäst att göra sånt här och sen ge bort dem eller sälja dem :p
Jag köpte mina saker hos Beadaholique, där har de massor med cabochoner (som glasbitarna heter) och olika infästningar att välja mellan.

Vad tycker ni, är det kul med nagellackssmycken eller har ni hunnit tröttna? Vill ni hellre se lacket på naglarna?

4 kommentarer:

 1. Vad fina de är! Jag är som du, tycker att det är jättekul att göra smycken. Jag har ännu inte skaffat material till det, men jag gjorde en del "vanliga" smycken förut. Dessvärre glömmer jag bort att använda grejerna... Har fullt sjå med att komma ihåg att ta på mig kläder på morgonen innan jag går ut (typ) så smycken är snudd på omöjligt att få på sig... :)

  SvaraRadera
 2. Vad snyggt! De två blå skulle jag kunna sitta och titta på i evigheter...Som havet en solig dag med stjärnhimmel som speglar sig i ytan =)

  SvaraRadera
 3. Tackar! :) Det lär nog bli fler framöver, ska göra beställningsjobb åt mamma bland annat :)
  ...Om jag kommer ha på mig dem är ju dock en annan sak :p

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.