söndag 3 juli 2011

KleanColor - Metallic Purple & Chunky Holo Purple

Jag försöker hålla mig till färger som funkar på korta naglar, inga klassiska röda och rosa lack på ett tag med andra ord. Men blålila går bra och det är precis vad Matallic purple är. Och vilken lila sen! Riktigt metallisk finish och hur snygg som helst. Jag önskar verkligen att jag kunde visa upp det på långa naglar!


Men paradnumret för det här lacket är formulan. Det ni ser på bilderna är ett enda lager utan överlack och det täcker perfekt och blir helt opakt och jämnt. Torkar blixtsnabbt också då eftersom det bara är ett lager. Jag har aldrig träffat på en formula som är så här bra på ett lack förut, detta slår allt! Om ni kan få tag på nått av Kleancolors metallic-lack så måste ni passa på för de är verkligen värda att äga!
Formula: 5
Färg i sin genre: 4

Eftersom jag är väldigt nyfiken på alla Kleancolor lacken och vill prova alla på en gång la jag ett matchande chunky holo lack över. Detta är Chunky Holo Purple och är som namnet säger lila.

Basen är väldigt skir så det märks inte mycket att det är lila och det ändrade bara nyansen marginellt. Men glittret som går i alla regnbågens färger är himla roligt! Ett lager är det på bilden.
Formula: 3
Färg i sin genre: 5

Inköpsställe: BeautyJoint

10 kommentarer:

 1. Verkligen vackert! Jag är nästan mer sugen på Metallic-lacken än på Chunky holo.

  SvaraRadera
 2. Helt förståerligt! Jag köpte ju alla chunky holo men inte alla Metallic-lacken, och nu känner jag att jag måste skaffa reserande av dem också!

  SvaraRadera
 3. Tack! Snyggt! Vill ha! Kommer att beställa :-)

  SvaraRadera
 4. Ann - om du skaffar metallic-lacken (och det hoppas jag du gör :) ) så se till att du har ett bra underlack, gärna i dubbla lager, de missfärgar lätt annars eftersom de är så pigmenterade!

  SvaraRadera
 5. Kleancolor metalliclacks formula är helt oslagbar. Blir förvånad varje gång. :) Körde Chunky Holo Purple på firmafesten i helgen men i all hast lyckades jag paja manikyren så jag hoppade över att fota. Måste lacka med det snart igen så att jag också kan dela med mig av det.
  Idag kör jag ett annat lila metalliclack eller rättare sagt foil från NfuOh. Även det en fröjd att lacka med. :)

  SvaraRadera
 6. Jag har precis fått hem en massa av metallic-lacken från Kleancolor! Eller en massa och en massa, men några stycken. ;D Ser verkligen fram emot att lacka med dem, och det inte bara pga dina lovord om formulan och så där. :D

  Ser helt fantastiskt ut, både med chunky holo och utan!

  SvaraRadera
 7. Cactus, tänkte faktiskt beställa så gott som alla i metallic serien. Fantastiskt lågt pris på dem med. Löjligt om man jämför med våra priser i sverige. Måste bara fixa ett temporärt VISA nr sen blir det beställa av. Har sparat ner bilder på alla lacken så jag kan sitta och ha det svåra med att bestämma vilka jag inte ska beställa, ha ha. Jag anar galenskap komma krypande runt hörnet!

  SvaraRadera
 8. Jag har bara ett av metalliclacken och måste nog också skaffa flera. KleanColor är fantastiska!

  SvaraRadera
 9. Pamsan - Ja det får du göra så vi får se hur det såg ut!

  Chaosophia - Ska bli kul att se dem på bloggen sen då :)

  Ann - Det gör du helt rätt i! ...Det går att sitta i timmar och välja och plocka i och ur varukorgar på e-tailer sidor :p Men du kan iaf trösta dig med att vi är lika galna allihop :D

  Sminkan - Ja det tycker jag absolut, de är helt underbara!

  SvaraRadera
 10. Galenskapen sprider sig hit med. Måste också skaffa dessa metalliclack!

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.