fredag 22 juli 2011

Water marble med KleanColor's metallic-lack

...och så är vi tillbaka till metallic-lacken :p Det var länge sen jag gjorde en water marble och jag har saknat det lite. Nu kände jag för att testa KleanColors metallic-lack för att se om de funkar, och de fungerar alldeles utmärkt till water marbling! Det här var ett första test och jag slängde in alla färger jag fick plats med så det är både lila, rosa, grönt och blått. Resultatet blev jättekul och galet! Alla naglar blev olika och jag ser ut som dagisbarn lekt med färger, men det är en manikyr man blir glad av :)
Framförallt är jag lycklig över hur himla bra metallic-lacken funkar! Eftersom de täcker så bra behövde jag inget lack under, det gör man ju alltid annars med water marbling, annars blir färgerna halvt genomskinliga. Vitt brukar vara bra att lägga i botten… Men inte nu alltså! Så det gick väldigt snabbt och smidigt att göra det här. Ni som dragit er för att testa water marbling, prova med metallic-lacken vettja' :D


11 kommentarer:

 1. Fantastiskt roligt att se detta! Jag älskar hur alla naglar ser olika ut, för det gör det hela lite ännu festligare!

  SvaraRadera
 2. Ja, helt klart en festlig manikyr :D

  SvaraRadera
 3. Psykedeliskt! Och så coolt!

  SvaraRadera
 4. OMG, så snyggt! Har aldrig provat water marble, men nu blev jag sjukt sugen!!!

  SvaraRadera
 5. Där har du en idé till nybörjarguiden, visa hur water marble går till!
  Fina färger, riktig kalaskänsla blev det!

  SvaraRadera
 6. Superläckert! :-)

  SvaraRadera
 7. Oj! Det där var det finaste jag har sett på länge! Regnbågigt :D

  SvaraRadera
 8. Tackar tackar allihop :D Kommer garanterat göra fler marbles med de här lacken!

  SvaraRadera
 9. De där metallic-lacken från kleancolor verkar vara bra till mycket! Ska snart ta mig i kragen och beställa några tror jag minsann :) Vart beställde du ifrån, och hur mkt var frakten på?

  SvaraRadera
 10. Annie - Ja det är helt underbara! Jag (och många andra) har beställt dem från BeautyJoint.com. Jag köpte 17 lack och en pennvässare för totalt 33 dollar och frakten gick då på 24 dollar. Helt klart överkomligt!

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.