söndag 17 juli 2011

A-England - Tristiam & Lady of the Lake

Tristam har dykt upp på många bloggar i dagarna och jag hade också ett inlägg planerat… så istället för att tråka ut er med ett till så slår jag ihop Tristiam med sitt syster-lack Lady of the Lake.
Tristam är mörkblått medan Lady of the Lake är blå-lila. Skillnaden mellan dem är inte överväldigande direkt men båda är väldigt snygga… i alla fall i solen. De är scatterholosar och de behöver ordentligt med ljus för att det ska synas, i skuggan ser det bara ut som silverglitter. Det är ju snyggt det också men inte riktigt lika kul som hologlitter. Det är allt en liten besvikelse att effekten inte kom fram bättre än så måste jag säga. Men men, för 15kr styck för ”kladdiga” flaskor från Nailmail så tycker jag att det är ett kap i vilket fall!
Tristam:


Lady of the Lake:


Formulan är bra på båda två, lättmålad och klarar sig utmärkt med två lager.
Formula: 5
Färg i sin genre: 3
Inköpsställe: Nailmail

9 kommentarer:

 1. Ja, de var rätt lika, föredrar Tristam. Verkar som flera fått samma paket den senaste tiden :-). Dock trevligt att se samma målade (på olika naglar)o fotade i olika ljus.

  SvaraRadera
 2. Ja, de defekta flaskorna från Nailmail var väldigt populära! För 15:- styck sållde de slut på bara några minuter, jag satt själv och uppdaterade web-sidan en gång i minuten i väntan på att de skulle släppas :P

  Och så köpte väl en hel del dem till ordinariepris innan också... glad att jag inte gjorde det ;D

  SvaraRadera
 3. Båda är verkligen fina! Vore kul om A-England bestämmer sig för att göra holosar i fler färger också. :-)

  SvaraRadera
 4. Ja, det hade inte varit fel!

  SvaraRadera
 5. Jag vill också ha fler holosar från A-England! Gärna där effekten syns inomhus också iofs...

  Och så tycker jag faktiskt att det inte gör någonting alls om jag ser samma lack på flera bloggar ungefär samma dag. Det är nästan bara roligt! Många lack kan ju se ganska olika ut beroende på ljus, hudton, bakgrund och nagellängder, så det är mer som om man får se lacket i ett nytt ljus bara.

  SvaraRadera
 6. Jag köpte mina från A England när jag hade sett de första bilderna hos Alizarine. Jag gillar dem men det är inte superholo. Ser dem inte riktigt som holo-lack alls, men det är de ju. Den blå färgen i Tristam är superfin, den lila LotL är mindre rolig, enligt mig.

  SvaraRadera
 7. Ja, Tristam är ju lite mer unik, lila holo finns det gott om, särskilt med lite mesig effekt

  SvaraRadera
 8. Vilket kap! Har suktat efter dem ett tag men de är lite för dyra för min smak :/

  SvaraRadera
 9. Ja, jag ville heller inte betala fullpris för dem, det kändes inte riktigt värt det... men för 15 kr så :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.