måndag 18 juli 2011

KleanColor - Shining Sea

Om du har hamnat här efter en Google-sökning så är du i gott sällskap! Av nån anledning är det här mitt mest "hittade" inlägg. Hoppas att det är vad du var ute efter, och titta gärna runt på resten av bloggen också :)

Shining Sea är ett blått glitterlack. Det är fullpackat med blått glitter i en ordentligt blå bas. Glittren är rätt stora och oregelbundna och ser lite ut som flakes i miniatyr. Och som det glittrar! Det här är ett av de vackraste blå lack jag sett, det lyser av sig självt och gör att man inte kan slita blicken ifrån naglarna! I vissa vinklar flashar det lite i turkos och silver som ger djup åt färgen. Glittret är bara blått så det är inte det som gör det, men på nått sätt lyckas det reflektera ljuset så. Helt underbart!
Jag har ju lackat med det ena fantastiska lacket från KleanColor efter det andra nu, men det här hamnar på topp tre över de vackraste faktiskt! Gillar man blått är det här ett måste! ...Tyvärr gör mina bilder det inte rättvisa alls.
Glitterlack brukar ju inte täcka så bra och jag var skeptisk innan jag målade med det… men det funkar förvånansvärt bra! Det är två lager + överlack på bilderna och i vissa vinklar kan man kanske ana lite VNL. Men inte så det får mig att vilja lägga på ett tredje lager, och då är jag ändå totalt allergisk mot VNL. Otroligt lätt att jobba med också, jag behövde inte göra något städjobb över huvud taget.
Det var med stor sorg som jag tog av lacket igen, var ju tvungen att kolla om det var risk för missfärgningar så jag kunde varna för det i så fall. Men vad jag upplevde så är det ingen fara med det!
Formula: 5
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: BeautyJoint

8 kommentarer:

 1. Det ser jättefint ut! Har tagit det lugnt med lackshoppandet senaste månaden, men när jag får lön på onsdag ska jag nog lägga en beställning på några KleanColor-lack!

  SvaraRadera
 2. Det gör du rätt i i så fall, de är underbara hela högen! (utom golden nightmare :p )

  SvaraRadera
 3. Läckert! Kolla in mitt paket, nu har det kommit!

  SvaraRadera
 4. Chaosophia - Fast det e ännu finare i verkligheten :)

  SvaraRadera
 5. Jag har haft det som pedikyr hela sommaren, tog av igår, utan underlack, inga missfärgningar alls.
  Det är skitsnyggt, verkligen. Har ett inlägg i arkivet men opublicerat ännu.

  SvaraRadera
 6. Just wore this for the first time yesterday, it's a beautiful shade of blue!

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.