torsdag 14 juli 2011

Nfu-Oh - 62

Och så nummer 62 då. Det är en lite skum beige-rosa ton som är väldigt diskret, jämförelsevis i alla fall. Det är hololackens motsvarighet till ett nude-lack. Grejen med hololack är ju att de ska vara helt spektakulära så att göra ett diskret hololack känns som det missar målet lite. Men det kan ju vara bra att ha på jobbet kanske. För min del känns det här dock som det minst motiverade att köpa i kollektionen.
Jag menar, det är ju fortfarande ett helt underbart vackert lack men när jag vill ha ett hololack på naglarna lär jag inte välja det här i första hand.Tre lager den här gången och lika mycket kala fläckar som de andra
Formula: 1
Färg i sin genre: 3
Inköpsställe: Nailmail

5 kommentarer:

 1. Ett lack som man kan vara smygfräck i kanske?

  SvaraRadera
 2. Haha, kanske det :p

  SvaraRadera
 3. Det här är min favorit av NfuOhs hololack! Den är så spektakulärt holografisk att man i solen inte ens ser att det är beige, man ser bara regnbågar! Absolut det mest holografiska lack jag sett! Kärlek!

  SvaraRadera
 4. Fast min flaska är flera år gammal och de har ju ändrat i formulan har jag hört.

  SvaraRadera
 5. Ja om de ändrat formulan kan det ju förklaar saken, nu är den inte lika kul tycker jag, lite för mes-beige

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.