söndag 3 juli 2011

Hjulswatcher med KleanColor Chunky Holo

Jag fick alldeles nyss en förfrågan om att visa upp KleanColor lacken på nagelhjul åtminstone. Jag har inte lyckats swatcha upp alla eftersom mina hjul tog slut! Men Chunky holo-lacken har jag så de kan jag visa principiellt, bara för att visa hur skira de blir på egen hand. Det är två-tre lager av alla på hjulet och jag tror det går rätt okej att gissa vilket som är vilket om man sitter med sortimentet framför sig. Den på plats 1 är Holo Chrome som är annorlunda än de andra, den blir opak för sig själv efter några lager, och är det enda som är ett riktigt holo-lack, de andra är nått annat. Jag tycker alla är helt underbara men hade jag rekommenderat några hade det blivit nr 8, 9 och 10: Purple, Bluebell och Black. Fler nagelswatcher kommer självklart också framöver!

6 kommentarer:

 1. Hej!

  Hoppas det är okej att jag länkar till din blogg från min sida?

  SvaraRadera
 2. Absolut! Det e bara kul att länkarna sprider sig :D

  SvaraRadera
 3. Tack Cactus! Är de påmålade från undersidan?

  SvaraRadera
 4. Ann - Nej, lacket målas alltid på ovansidan av plasten. Men de är så skira att skuggorna nog gör att det ser ut så. Inga lack man har för sig själva...

  SvaraRadera
 5. Oh, ska bli kul att se swatches sen. Är så sugen på dessa lack jag med.

  Det är ju typsikt att man ska bli sugen på i stort sett varenda lack som finns där ute...

  SvaraRadera
 6. Gud, jag har så himla svårt för Chunky Holo-lacken (förutom Black, som är fantastiskt). Jag förstår över huvud taget inte varför de finns i så många färger eftersom de ändå ser i princip likadana ut om man målar dem på samma bas.

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.