lördag 16 juli 2011

KleanColor - Bite Me

Jag bestämde mig till slut för att naglarna är tillräckligt långa för att ha rött lack igen :p
Bite Me är ett rött glitter lack med massa rött glitter i en röd bas. Det täcker bra på bara ett lager men jag tog två för att se om färgen skulle bli djupare, men det blev ingen nämnvärd förändring. Väl på naglarna är det en dupe till China Glaze Ruby Pumps, så ifall nån har haft problem med att få tag på den så är Bite Me ett alternativ. Och för dem som redan har Ruby Pumps så är den här onödig. Ruby Pumps kräver dock fler lager så Bite Me kanske till och med är att föredra om man ska välja mellan dem. I flaskan ser de lite olika ut eftersom Ruby Pumps har en mer rosa bas än Bite Me men när man väl lagt tillräckligt många lager för att få dem opaka så är det ingen skillnad. Det är Ruby Pumps på långfingret över Bite Me för att jämföra.Två lager som sagt. Penseln i den här flaskan var inte riktigt som den skulle utan lite tillplattad så det var lite svårt att måla med den, men formulan i sig är det inget fel på när det gäller att lacka med det. Det missfärgar gärna dock så ta ett extra lager underlack!
Formula: 4 (missfärgandet gör att det inte får en femma)
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: BeautyJoint

5 kommentarer:

 1. Ytterligare ett lack som såg lockande ut i flaska på bild, rätt läcker på nagel med :-)

  SvaraRadera
 2. Fint! Fast det där med missfärgning gillar jag ju inte. Tror jag satsar på Ruby Pumps istället. Jag är nog den enda nagelbloggaren som inte äger Ruby Pumps, haha. :-)

  SvaraRadera
 3. Ann - Ja det glittrar jättefint i flaskan!

  Nailtastic - Nä, missfärgningar är inte okej... Haha, ja det är du nog, det är ju en klassiker :D

  SvaraRadera
 4. Ruby pumps är snyggt, men usch vad jag inte gillar att lacka med det. Torktiden är horribel vilket överlack jag än använder. Känns ju lite lockande att använda det här istället, men just nu känner jag mig lagomt less på missfärgande lack från KC..

  SvaraRadera
 5. Jag älskar Ruby Pumps, men har nog nu när jag tänker på det aldrig använt det till en full manikyr :p Ett extra lager underlack så kommer man nog undan med det här och får det bästa av två världar förhoppningsvis :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.