torsdag 28 juli 2011

KleanColor - Holo Chrome

Dagen bjöd på sol och då passar det bra med ett hololack. Holo Chrome är ett lite udda hololack i KleanColors utbud eftersom den inte har några kompisar som är riktigt lika. De andra lacken med ”holo” som förnamn är blekare och har mer fint holodamm. Holo Chrome har rejäla hologlitter, så pass stora att jag drar mig för att kalla det ett scatter-holo, det är mer ett glitterlack, med holografiskt glitter. Himla snyggt i vilket fall! Basfärgen är blålila och gör sig väldigt bra ihop med allt glittret. Holo-effekten är ordentligt påtaglig, det glittrar rejält även i skuggan. I solen blir det helt fantastiskt och det glittrar så man blir bländad! Jag önskar att det fanns en hel radda andra färger med lika mycket pigmentering och glitter, jag hade lagt vantarna på dem direkt!
Ur fokus för att visa glittret
Formulan är lättmålad men kanske åt det tjockare hållet. Det blir opakt på egen hand men jag behövde tre lager för att komma dit och då ville det inte torka. Fast hade jag haft tålamod och väntat lite längre mellan lagren hade det nog inte varit nått problem. Det är säkert strålande som layeringlack över ett annat blålila lack också, om man inte vill ha flera lager.
Formula: 3
Färg i sin genre: 5

Inköpsställe: BeautyJoint

4 kommentarer:

 1. Detta lack stod på min "kanske en annan gång lista", efter du visat står den på "beställ" :-)

  SvaraRadera
 2. Ann - Det är farligt att läsa bloggar :p

  SvaraRadera
 3. En favorit, utan tvekan. Den är verkligen otroligt vacker!

  SvaraRadera
 4. Visst är den :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.