onsdag 27 juli 2011

KleanColor - Metallic Orange & Metallic Mango

De här två metallic-lacken passar bra att jämföra för i flaskan är de rätt lika och vill man skaffa ett av dem kan det ju vara bra att veta vilket man föredrar. Metallic Orange är det som är mer rött av dem medan Metallic Mango är mer gult.
Orange är fantastiskt kopparfärgad och har en underbar inre glöd. Jag tycker ju att orangea lack är särdeles otrevligt på mig men det här gillar till och med jag! Det är den metalliska finishen som gör det tror jag, det är fantastsikt vacker!
Mango är mer dämpat orange och passar inte alls till min hudton. Den är på gränsen till att vara smutsigt guldfärgad… en lite obestämbar guld-orange nyans som jag är rätt tveksam till faktiskt. Det är nog den jag tycker minst om i kollektionen. Fast oavsett hur bra en kollektion är så är det ju alltid nån man tycker minst om, så det säger väl kanske inte så mycket :p
Orange på pekfingret och ringfingret och Mango på långfingret och lillfingret. Bilderna gör inte färgerna riktigt rättvisa, de är mycket mer lysande.Båda täcker perfekt på ett lager och är lättmålade. Metallic Mango tenderar att ge lite pensellinjer dock, vilket jag inte upplevt att nån av de andra lacken gör, lite underligt. Det gör mig ju inte mer vänligt inställd till den…
Metallic Orange:
Formula: 5
Färg i sin genre: 5

Inköpsställe: BeautyJoint

Metallic Mango:
Formula: 4 jämfört med sina kullsyskon
Färg i sin genre: 4

Inköpsställe: BeautyJoint

Bonusbild: Lacken i gult lampljus så deras glöd förstärks ytterligare.

4 kommentarer:

 1. Orange var ju hur läcker som helst. Undrar om den är lik Nubar Arencia...förmodligen är det olika finish så jag borde nog handla detta nästa gång det blir en Kleancolorbeställning. Just nu måste jag bromsa in lite på nagelacksinköpen. Köper mer än jag hinner testa så samlingen av otestade lack byggs på oroväckande fort.

  SvaraRadera
 2. Har inte Arencia men Orange är lite mer orange än Bronzo, så det är nog inte helt omöjligt att Arencia är ännu mer likt. På hjulet ser Orange också ut att vara rätt lik LA Girl Copper Alloy, fast CA är lite lite mörkare och lite mer rödtonad. ... får göra en jämförelse nån dag :)
  ...Och jag vet precis hur det är! Har efter idogt swatchande och flera inlägg per dag fortfarande 54 otestade lack stående, och beställde 3 till senast idag, suck :p

  SvaraRadera
 3. Det finns för många Kleancolor att välja på...! Dagens i-landsproblem :)

  SvaraRadera
 4. Visst gör det! :D Jag kör på taktiken att köpa alla istället, det e roligare än att välja ;)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.