torsdag 14 juli 2011

Nfu-Oh - 61

Sist ut är nummer 61. Jag kan tänka mig att det är så här hololack ”ska ” se ut för en del. Silverbasen gör att regnbågarna kommer fram så tydligt det går och det verkligen blir alla färger på en gång. Helt underbart!
Fyra lager den här gången också.
Formula: 1
Färg i sin genre: 5

Inköpsställe: Nailmail

För att sammanfatta då… Det är ju en dröm med en hel kollektion med hololack och de här är helt underbara! Jag önskar bara att de utökade kollektionen med mer knalliga nyanser också, inte bara sådana här lite pastelliga färger.
Jag har postat inläggen efter nummer uppifrån och ner. Men om jag skulle ranka dem så som jag tycker om dem så skulle det bli det gröna (66), det blå (65) det silverfärgade (61) det lila (64), det rosa (63) och sist det beiga (62). Har man inga hololack alls i de här färgerna är alla så klart värda att ha, men vill man testa ett par för att se vad man tycker om dem så är det blå och det silverfärgade nog en bra start.

Vad tycker ni om dem, vilken är eran favorit? Har ni träffat på sånna här linjära ”super”-holosar av något annat märke (än Nfu-Oh och MUS) och/eller i andra färger?

6 kommentarer:

 1. Jag har bara denna av Nfu-Ohs holosar och jag vet inte om jag vill ha några fler faktiskt. De är ju fina, men jag tyckte appliceringen var så fruktansvärt jobbig att det knappt var värt mödan.

  SvaraRadera
 2. Förståeligt! Jag blev lite trött på det också när jag swatchade alla de här samma dag :p Men med rätt teknik och rätt underlack tycker jag ändå att det funkar helt okej. I mina ögon hade de kunnat vara dubbelt så jobbiga och ändå vara värda det, det finns inget finare än hololack :D

  SvaraRadera
 3. Jag önskar jag hade köpt 61:an när jag köpte mina första Nfu Oh-lack, 2008/2009. JAg struntade i den då och nu vet jag ju att den är mindre holo än vad den en gång var. Så jäkla puckat av mig. Jag gjorde samma miss med ChG OMG! som jag också önskar jag hade köpt då. Då ansåg jag att det räckte med SH Crystal Ball och Diamond, men nu tycker jag bara att jag var dum i huvudet.

  Det är superfint även nu, såklart, och jag stöttade Karin och Nail Mail när hon hade NfuOh så jag beställde den här. Har inte fått den än dock.

  SvaraRadera
 4. Vad synd att de ändrat formulan till det sämre... fast det är ju fortfarande massa holo kvar i mitt tycke :) Visst är det irriterande när man inte passar på! Jag försöker tänka på det och köper på mig mer än jag behöver istället :p

  Jag köpte den här i överskotts-shoppen hos Nailmail förra gången det var Nfu-Oh, tur det eftersom den är restad nu :p

  SvaraRadera
 5. Då har du kanske den gamla formulan! Hurra för det! När var det senast NfuOh? Det är väl ett år sedan? Köpte du alla dna då är du på den säkra sidan! :D

  SvaraRadera
 6. Ja, det var ett år sedan. Men det var bara 61 jag köpte då, de andra köpte jag i den här vändan. Tyckte de såg lika ut men det kanske är mer drag i 61... trodde det bara berodde på att det inte var någon "egen" färg i den... Får köpa en flaska till och jämföra nån gång :D

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.