tisdag 5 juli 2011

KleanColor - Metallic Aqua & Chunky Holo Teal

Egentligen hade jag andra inlägg planerade men eftersom förra inlägget med KleanColor blev så populärt så tar jag ett till!
Det här är Metallic Aqua, det ljusare blå i kollektionen. Helt fantasisk blå färg, självlysande nästan och klockrent metallisk. Älskar färgen, och älskar formulan! Det här är åter igen bara ett enda lager. Jag vet ju nu att de är jättebra men jag är fascinerad ändå :)Formula: 5
Färg i sin genre: 5

Inköpsställe: BeautyJoint

Nu har jag parat ihop alla chunky holo med närmast matchande metallic-lack och det stämmer väldigt bra. Nästan så jag misstänker att KleanColor medveten sett till att de passar ihop. Bara ytterligare en anledning att skaffa resten av metallic-lacken! Metallic Aqua stämmer hur som helst ihop med Chunk Holo Teal och så här ser de ut ihop. Färgerna är så lika att det mest blev prickigt, inte en kombination jag skulle välja om jag verkligen ville få glittret att synas, men väldigt snyggt på sitt sätt, det fick det blå att bli ännu mer självlysande. Tror Chunky Holo Teal skulle göra sig himla bra på ett lila eller rosa lack.

10 kommentarer:

 1. Se där ja, nu måste jag verkligen skaffa alla metalliclack. :) Tack för visningen.

  SvaraRadera
 2. Jag kände likadant efter att ha testat det första! Beställde resterande 6 metallic-lack + 11 stycken andra KC igår ^^

  SvaraRadera
 3. Båda är jättefina, men jag gillar nog Metallic Aqua allra mest. Den är vansinnigt vacker! :-)

  SvaraRadera
 4. Metallic Aqua är så jäkla snyggt! Tyckte det var snyggast utan chunky holot på. :D

  SvaraRadera
 5. Jag håller med er! Antingen är det kombinationen eller Chunky holo teal som är för mesig, men det blev ingen riktig effekt av det. Metallic Aqua stal showen för sig själv.

  SvaraRadera
 6. Alltså de där lacken väcker ett sånt vansinnigt habegär!! Måste nog se till att införskaffa dem innan jag går upp i atomer ;)

  SvaraRadera
 7. Visst är de härlig!

  SvaraRadera
 8. Jag bar mitt över ett turkost krämlack och det var grymt snyggt! Jag föredrar ofta att lägga glitter över kräm, inte skimmer eller andra finisher, men det blir ju lite olika i praktiken.

  SvaraRadera
 9. Ja det är nog ingen dum idé, blir ju mycket mer skillnad på det viset

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.