onsdag 6 juli 2011

Klean Color - Metallic Green & Chunky Holo Clover

Mer KleanColor, den här gången grönt! Världens finaste gröna färg! Ni vet ju hur mycket jag älskar grönt och om jag bara fick ha ett nagellack resten av livet så skulle det nog bli detta! Det är kanske inte det finaste lacket jag äger men jag tror att det här är det jag skulle kunna ha längst utan att tröttna på det. Fantastisk färg och fantastisk metallisk finish!Ett lager precis som med de andra, klockrent!
Formula: 5
Färg i sin genre: 5

Inköpsställe: BeautyJoint

Chynky holo clover är visserligen grönt i flaskan men det är så skirt att det inte gör nån som helst skillnad för nyansen uppepå Metallic Green. Men glitterprickarna är fina och glänser snyggt.


6 kommentarer:

 1. Glad jag beställt det :-), dock inte holo lacket. Hur är deras andra icke metallic i formulan?

  Helt off topic, hur gör du när du gör rent flaskhalsarna på nagellack? Samma remover som till naglarna?

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Jag har inga andra än metallic-lacken än, men det är beställt och på väg i posten så jag kan rapportera tillbaka om ett tag :)

  Japp, en bomullsrondell indränkt i nagellacksborttagning av något slag och så gnugga ur gängorna. Det var för övrigt ett bra förslag på ett inlägg: hur man får flaskorna att överleva hur länge som helst!

  SvaraRadera
 3. Hehe, de där två står bredvid varandra i min lacklåda. Clover är helt ljuvlig i nagellackssmycken, kan jag säga. Det är båda, men på olika sätt. Mamma har Metallic Green som pedikyr just nu men jag har faktiskt inte provat någon av dem på naglarna än.

  SvaraRadera
 4. Det måste jag testa, har fortfarande några omålade cabochoner kvar :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.