onsdag 20 juli 2011

KleanColor - Kiss Goodbye

Kiss Goodbye är ett rent glitterlack, det är glitter i en klar bas och ska användas för layering. Man ska inte göra som jag gjorde och försöka få det opakt för sig själv! Glittret är litet vilket jag gillar och är i lila, blått, guld och silver. Lila är den övervägande färgen och ger det allmänna intrycket av glittret. Det finns ett syskonlack med samma kombination av glitter men med mest blått i också som ni får se en annan gång…
Bilderna då… ja, som sagt, man ska nog inte ha det utan ett annat lack i botten. Som ni ser så blev det tjocka lager på naglarna och det är ju inte vidare snyggt. Jag ville bara se om det gick att få det opakt och hur många lager det skulle krävas. Svaret är fyra men de är riktigt tjocka. Jag målade bara på och ingenting fick en chans att torka så när fotona var tanga kunde jag torka av allt klet med en pappersservett… inte en så hållbar manikyr :p Men så kan jag visa hur det blir och vad man inte ska göra i alla fall :)Formulan var väldigt lättmålad. Och glittret gör inte ytan skrovlig eller så eftersom de är så små. Jag hade väl önskat att det var mer glitter i så att det gick att få det opakt men som layeringlack är det ju perfekt, och det är väl det som är tanken med det.
Formula: 4
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: BeautyJoint

4 kommentarer:

  1. Jag gillar detta rätt mycket! Kul med så smått glitter för en gångs skull. ;D Jag gillar däremot Midnight Seduction bättre då färgerna tilltalar mig mer.

    SvaraRadera
  2. Ja, till och med jag som ogillar rena glitter-lack i de flesta fall tycker att det här är trevligt :)

    SvaraRadera
  3. Midnight seduction och detta är inte alls tokiga, de får nog komma hem till mig! Älskar att glittret är så litet och oskrovligt också.

    SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.