lördag 2 juli 2011

Konadmanikyr i grönt och svart

Det hör ju till att man beklagar sig högljutt när man bryter av en nagel, så jag får väl göra det då. Två av dem fick sprickor i kanten och mina lagningar håller aldrig mer än en vecka… nu gav jag upp och resultatet är små korta stumpar som är hoppöst trista att visa upp här! Men jag kan ju inte förlita mig på arkivinlägg hur länge som helst, de växer lååångsamt, så jag har inte så mycket val. Elände. Gnäll gnäll… Så okej, det var dagens i-landsproblem…
För att göra det bästa av saken passade jag på att testa helnagelmönstren på konadplattorna. De är ju annars lite för små och räcker inte till hela naglarna. Jag körde på den klassiska varianten: la en bas, svampade över en avvikande färg och konadade över ett mönster i basfärgen, och vad är mer klassiskt än nätmönstret på platta M57! Ni har sett det förr, och här är min variant.
Det svarta är Liquid Leather från China Glaze, som alltid, och det gröna är Misa's Let’s Go Green, som nog är det mest lysande gröna jag har. Det var dock inte alls gjort för att svampas med, det ville inte fastna på underlaget och kladdade mest ut sig. Men men, slutresultatet duger. Med lite fantasi kan man inbilla sig att det ser ut som drakfjäll :)

2 kommentarer:

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.