torsdag 7 juli 2011

Orly - Fantasea

Nu ska ni få se nått helt nytt, nämligen min högerhand! Naglarna på den är längre än på vänster så det rosa fick hamna där den här gången. Du milde vad svårt det var att ta foton med vänsterhanden då! Jag fick vända kameran upp och ner och trycka på knappen med tummen  >.<
Fotona blev väl sådär bra men lacket är väldigt snyggt. Fantasea (idiotiskt namn) har en dammig och kall rosa färg och är duokromt i både guld och lila vill jag påstå. Eller så kanske det är lila och är duokromt i guld och rosa. Svårt att avgöra. Hur som helst en väldigt fin och elegant färg, gör inte mycket väsen av sig men är ändå lite spännande med sina färgskiftningar. Mycket office-appropriate.



Tyvärr är det skirt som attan, första lagret gjorde bara att naglarna såg missfärgade ut. Tror det landade på fem lager till slut och i vissa vinklar är jag fortfarande plågad av VNL. Opakt lack i botten är nog nödvändigt med det här. Väldigt lättmålat var det dock, tack och lov eftersom jag fick måla noggrant med ”fel” hand den här gången. Ska nog undvika att försöka fota högerhanden om det inte är absolut nödvändigt!
En spännande egenskap hos Fantasea som jag också upptäckte är att det luktar väldigt skumt, inte alls som nagellack brukar lukta! Lite som bränt gummi och avlopp, uuh.
Formula: 2
Färg i sin genre: 4

7 kommentarer:

  1. Det här står på min önskelista, men jag har inte kommit mig för att köpa det ännu. Tycker det ser jättefint ut!

    SvaraRadera
  2. Det här har jag sett förut och blev lite förälskad i. Men om det är så skirt vete katten om det är värt att köpa. Jag tappar alltid tålamodet om jag måste måla mer än två lager.

    SvaraRadera
  3. Ett underklädes lack i botten gör nog susen skulle jag tro, annars är det fint! Men jag kom inte över doften riktigt, tveksamt om jag kommer använda det igen

    SvaraRadera
  4. Hm... Jag tycker jag har ett från Misa som liknar men vilket... Nå, det är fint men inte så int att jag måste köpa. :D

    SvaraRadera
  5. Åh, den där färgen ger ryckningar i shoppingtarmen!!!

    SvaraRadera
  6. Jättefin färg, men jobbigt att det är så skirt...

    SvaraRadera
  7. Lackade Naglar - hihi, bloggar är farliga :p

    Marie - ja det var verkligen synd!

    SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.