måndag 15 augusti 2011

China Glaze - CG in the City


Efter alla hololacken känns ju det här dötrist, men jag får ju posta de sista inläggen från Metro-kollektionen också, så jag kan ställa ner flaskorna i lådan och glömma dem :p
CG in the City består av glitter i en klar bas. Glittret är pyttelitet vilket jag verkligen gillar. Det är ljuslila, silver och svart, en trevlig kombination. Jag la det uppe på Urban-night men jag tror att det kan bli opakt på egen hand efter några lager. Det här är tre lager och man ser i princip Urban-night i kanterna bara.Det var lättmålat, annars vet jag inte vad mer jag kan säga om formulan, det är ju ett glitterlack och det är som det är. Det blir bara lite knottrigt men med ett lager överlack försvinner det.
Formula: 4
Färg i sin genre: 4

5 kommentarer:

 1. Väldigt snyggt tycker jag!
  Mörkt glitter är tufft ;)

  SvaraRadera
 2. Vad fint det blev över Urban Night!

  SvaraRadera
 3. Andrea - ja det är lite roligt att det är svart glitter i, det är lite nytänkande iaf :)

  Nailtastic - Ja, det blev en bra kombo... kanske till och med genomtänkt från China Glaze's sida... skulle vara kul att veta hur de tänker när de gör en kollektion :)

  SvaraRadera
 4. Lite sugen blir man allt!

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.