söndag 28 augusti 2011

En annan variant på länkkärlek

När en kollega slutar på jobbet så brukar det bli lyxigt fika och blommor, men i bloggvärlden är det ju svårt… Då får man göra på annat sätt!
Nails by Noir-Annika har deklarerat att hon slutar med bloggandet och jag tycker det är jättetråkigt! Jag har följt hennes blogg ett bra tag nu (inte från starten, men ändå rätt länge) och tycker väldigt mycket om den. Särskilt alla fina nagellackssmycken som blivit hennes signum. Så det är lite som att en kollega slutar, och det är tråkigt. Så det här blir min variant på fika och blommor: riktad länkkärlek. För även om bloggen inte blir uppdaterad så finns det ju all anledning att läsa trevliga inlägg :)
Förutom att göra jättesnygga smycken har hon också gjort en tutorial för hur man gör dem, grymt bra! Jag hade inte alls koll och vågade inte riktigt ge mig på det, men efter att ha sett hur lätt hon fick det att verka så var jag tvungen att testa. (Sen brister nog min talang en del men det är ju en annan femma :p )
Som sagt, snygga smycken, bland annat det här väsk-smycket som är hur läckert som helst. För att inte tala om det här bokmärket, man kan ju inte tro för en sekund att det är hemmagjort, ser absolut köpt ut!
Sen måste jag länka till det här inlägget som är supergulligt där hon berättar om sin bröllopsmanikyr. Jag vill också spara en flaska av mitt bröllopslack när (om) jag gifter mig, så himla fint.
Och till sist ett inlägg som fick mig att skratta igenkännande! Vi har alla varit i det stadiet i vår nagelbloggsutveckling där vi äntligen fattat vad en Helmer är :) Klockrent!

Jag hoppas verkligen att Annika hittar tillbaka till bloggandet en vacker dag så jag säger på återseende!

4 kommentarer:

 1. Vilket fint inlägg! Jag hoppas också att hon återupptar bloggandet någon gång. :-)

  SvaraRadera
 2. Ja, hoppas det :)

  SvaraRadera
 3. Världens finaste Cactus! Tack snälla söta du för detta jättefina inlägg. Jag blir ju alldeles tårögd...
  EN JÄTTEkram till dig!!

  SvaraRadera
 4. Å, det var så lite, du och din blogg är värd ett litet hyllningsinlägg, jag kommer sakna den! Kramar!

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.