torsdag 18 augusti 2011

Matcha prylen - prickig morgonrock

Idag får ni nailart istället för ett lack. Jag har haft två tentor idag och är så trött att jag knappt kan sitta upp på stolen... Så det får bli ett inlägg som jag gjort klart sedan innan.

Jag tänkte börja en ny serie med nailart, som jag fantasifullt nog tänker kalla ”matcha prylen”, i brist på bättre :p Jag väljer en pryl jag har hemma och plockar upp mönstret eller färgerna i manikyren. Inte att jag målar av den, tänker inte måla en bok på naglarna liksom, utan i så fall plocka upp färgerna som är på omslaget och gör nått med dem. Ni fattar…

Första prylen jag valde är min rumskamrats morgonrock, som är prickig. Man får börja enkelt :)15 kommentarer:

 1. Haha.. jättesöta! Naglar man blir glad av :)

  SvaraRadera
 2. Underbart! Älskar precis allt med den här manikyren!

  SvaraRadera
 3. Vilken kul ide! Och roligt lack!

  SvaraRadera
 4. Mycket härliga naglar=) Kul idé, matcha prylen. Håller själv på med just nailart men ibland är det svårt att komma på vad man ska hitta på för spännande och då är ju denna idé super!! Får man kanske lov att sno den lite?;)

  SvaraRadera
 5. Kul, jag tänker genast på barnkalas när jag ser din manikyr!

  SvaraRadera
 6. Kitty - Ja, visst blir man :)

  Nailtastic - Haha, tackar :D

  Pamsan - Ja :)

  Nageldraken - Äntligen har jag hittat en bra grej med att ha så många lack i samma färgskala: det finns alltid nått som passar att matcha med :)

  Angelica - Visst är det svårt att komma på idéer! Och när man googlar efter random bilder ser hälften alldeles för svårt ut för att göra själv :p Sno på bara! :D

  Ann - Ja, väldigt barnkalas! ...Först clownmanikyren och nu det här, jag kanske hittat en nich här :)

  SvaraRadera
 7. Va gulligt! Jag tänker hela tiden att jag borde använda mina dotting tools mer men sen när man sitter där med lacken äre lätt att glömma.

  SvaraRadera
 8. Superkul idé, och himla gullig manikyr. Jag gillar!!

  SvaraRadera
 9. haha, jag brukar måla naglarna först och sen lyckas jag alltid hitta nåt som matchar, hemma, på jobbet, i affärn :D har tagit flera matcha-bilder

  SvaraRadera
 10. Helga - Ja jag använder mina ganska sällan också, när jag ändå sitter med penseln i handen blir det mest att jag gör prickar med den också. Men ibland är det kul att variera sig :)

  NailsbyNoir - Tack!

  Linalinux - så kan man ju också göra, alla sätt är bra :)

  SvaraRadera
 11. Älskar matchning av alla slag - jättesöta prickar, ska bli kul att se kommande inlägg i denna kategori! :-)

  SvaraRadera
 12. Helt perfekt! Så himla läckert! Jag är inspirerad och förtjust!

  SvaraRadera
 13. Marie - Ja det kommer fler, jag har redan gjort klart fem inlägg till och jobbar på att hitta mer bra saker att matcha... men nu är de "lätta" grejerna slut :p

  Sminkan - tack så mycket :D Det är kul att inspirera, jag hoppas fler hakar på :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.