lördag 20 augusti 2011

Matcha prylen - uggla i glas

Nej, ni har inte kommit fel, det här är inte Owls and Nail Polish ;)
Jag såg den här ugglan i ett skyltfönster och blev helt kär i den! Visste efter två sekunder att jag måste ha den. Även fast jag inte dras till just ugglor i valiga fall, men det var nått särskilt med den här. Den är ful-söt på nått vis, jag tycker den är underbar. Men de flesta som sett den tycker den är läskig, att ögonen är läskiga. Jag passade på att önska mig den i present av pojkvännen när vi firade två år i våras och är fortfarande lycklig över den varje gång jag går förbi den i bokhyllan :)
Och den undre halvan av den passade bra för en water marble, så den fick bli nästa pryl i mitt tema. Jag använde China Glaze Snow och Misa Krystal Water och de var toppen att marbla med, jag fick till massa snygga mönster... som jag inte vill ha den här gången men som jag får fixa fram igen en annan gång.8 kommentarer:

 1. Snyggt! Och galet gullig uggla. :)

  Själv sitter jag och förbereder ett bloggtema jag tänker köra nästa vecka, då jag slår ihop min och älskade makens hobbies. Mina första försök till nail art minsann. Kanske inte blir skitsnyggt, men jag har kul i varje fall. Han med faktiskt. :)

  SvaraRadera
 2. otroligt snyggt och vilken underbar serie med inlägg! Jag fattar inte hur du gör för du är ju skitduktig!

  SvaraRadera
 3. Mrs Data - Å det ska bli kul att se, blev ju jättenyfiken nu :) Ännu roligare när nån annan är inblandad också, annars är ju nagellack en ganska ensam hobby för de flesta av oss :p

  Sminkan - Ja, det har varit väldigt kul att göra inläggen hittills, man kan utmana sig själv lagom mycket :) Och tack så mycket, det är jätteroligt att höra :D ...Nått ska man väl vara bra på antar jag, nu när jag harvar med samma omtentor gång på gång, så kan jag trösta mig med att jag iaf kan hantera en pensel >.< hihi

  SvaraRadera
 4. Jättesnyggt! Jag blir alltid för ivrig med water marbles och vill ha jättemånga färger men det är ju väldigt snyggt att bara ha 2 :)

  SvaraRadera
 5. Så snyggt, det matchar ju superbra! Och ugglan var definitivt fulsöt!

  SvaraRadera
 6. Helga - jag kan också oftast inte låta bli att ha fler, eller iaf ha färger med mycket större kontrast. Men den här blev inte så dum, och mer vardagsvänlig, så jag får väl försöka behärska mig i fortsättningen :p

  Roxcat - Tack! och visst är den :)

  SvaraRadera
 7. Men gudars, vilken perfekt matchning det blev! I mönster och allt! Och så, en uggla. =D=D=D=D=D=D=D

  SvaraRadera
 8. Haha, gissade att du skulle gilla den ;)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.