måndag 22 augusti 2011

Ljusgrönt holo-frankenlack

Idag fick jag äntligen sol så nu kan jag visa nästa kreation med holo-pulvret! Mer teknisk info dyker upp snart också, men det är så mycket annat just nu...
Det här är försök nummer två med färgade lack och då hade jag lärt mig av mina misstag. Pulvret sjunker till botten om inte basen det flyter runt i är rätt. Jag har ingen aning om vilken sorts bas som är rätt men jag antog att basen i riktiga hololack är det så jag hade i lite hololack i det här frankenlacket. Det är alltså inte bara pulver utan hololack också. Blandningen skulle dock ge en väldigt blek effekt utan pulvret eftersom det är rätt lite hololack i jämfört med andra lack. Det är också rätt så skirt eftersom man annars döljer effekten med kompakt färgade lack, så jag har lagt det uppe på ett vanligt grönt lack.
Det är bättre drag i det här än det förra jag visade… fast det förra var ju duokromt också så det var inte riktigt samma koncept. I skuggan är det ganska blekt men i solen är rejält med regnbågar... som var stört omöjliga att fånga på bild dock. Det är linjärt men det är lite scattereffekt i också, det skyller jag på hololacken jag hade i. Jag har alltid önskat mig ett ljust grönt hololack så det här är helt underbart :D Jag kan absolut se mig själv bli beroende av att franka hololack!


9 kommentarer:

 1. Härlig färg! Jag vill också ha spectraflair....

  SvaraRadera
 2. Ja jag blev riktigt nöjd med det här :) Jag kommer med ett till inlägg så fort jag hinner med all info och tips om säljare på eBay :)

  SvaraRadera
 3. Vilket härligt hololack du har fått till!

  SvaraRadera
 4. Vilken snygg grön! När ska alla tillverkare fatta att det är sånt här vi vill ha? :)

  SvaraRadera
 5. Roxcat - ja, det blev inte så dumt :)

  Pamsan - Ja precis! Varför kan det inte komma fler häftiga holosar istället för alla sömnpiller till kollektioner vi sett på sista tidet!

  SvaraRadera
 6. Jättefint! Kul med nån lite mer udda holofärg!

  SvaraRadera
 7. Snyggt! Jag tycker dock att den duokromatiska holovarianten var snyggare. :D

  SvaraRadera
 8. Helga - ja när inte tillverkarna har vett att sälja det till mig så får jag göra det själv! :)

  Chaosophia - Ja den var ju i en klass för sig, allt i ett :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.