fredag 5 augusti 2011

Zoya - Neeka

Mer lila, men den här gången ljust och blålila, i form av Neeka. Det är en väldigt vanlig syrenlila färg, inte unik eller speciell för fem öre. Men skimret i den är suveränt! Dels samma guldglitter som i de tidigare två, men också starkt lila skimmer som verkligen lyfter det till en annan nivå. MEN, det syns nästan inte alls på naglarna! Vart tog det snygga skimret vägen? Inte alls kul att det snyggaste med lacket försvinner. Den ljuslila basfärgen med guldskimmer är ju också jättesnyggt och känns unikt tack vara glittret, men det hade varit ännu bättre om det lila skimret synts också. Det kommer fram lite, lite svagt i vissa vinklar i solen men i skuggan är det spårlöst borta.

Lila skimmer i flaskan... bara i flaskanFormulan är det i alla fall inte fel på. Två lättmålade lager som täcker perfekt.
Formula: 5
Färg i sin genre: 3 (ett poängs avdrag för det lila skimret som försvann)

Inköpsställe: Zoya

4 kommentarer:

 1. Ojdå, denna stod på min önskelista! Då kan jag plocka bort den till förmån för nåt annat. Bra man får varningar! Finns ju så många andra vackra Zoya (tex Kalista, Ibiza, Isla mfl).

  SvaraRadera
 2. Neeka är ju på intet sätt ful, men ville man ha det lila skimmret så lär man nog bli besviken (iaf om alla flaskor ser ut så här)
  Isla är en favorit, underbart rött!

  SvaraRadera
 3. Jättefint! Det här är på väg hem till mig. Och nu gjorde jag en fuling och bara kollade på bilderna, då jag vill bli "överraskad" när jag väl målar med det. :D

  SvaraRadera
 4. Hehe, får se om du håller med mig sen när du får den då ;)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.