fredag 5 augusti 2011

Nfu-Oh - 37

Jag livade upp Neeka med lite flakelack, i protest mot att det lila skimret försvann. Valet föll på 37 som är ett lite annorlunda flake-lack än de flesta andra i Nfu-Oh’s utbud. Vanligtvis kommer flakesen antingen i en klar bas eller i en jellybas. Det är är istället i en vit skimerbas. Föreställ er att nån hällt flakes i China Glaze White Cap, precis så känns det. Fast basen är inte lika pigmenterad som White Cap så det blir skirare på naglarna vilket jag uppskattar. Lacket under får större chans att synas igenom.


Flakesen går i hela färgskalan i flaskan men i just den här kombinationen syns det oranga mest, med lite inslag av grönt. Eftersom den vita basen lägger sig över blir flakesen nästan pastellfärgade eftersom det blir lite vitt över dem. Det är ett lager på bilderna.

3 kommentarer:

  1. Vad lustigt med det vita skimret... Det ger ju helt klart en annorlunda effekt än med bara flakies..

    SvaraRadera
  2. Ja, den är väldigt annorlunda... jag tittade på bilder innan jag köpte det och fick ett helt annat intryck, hade jag vetat hur den verkligen ser ut hade jag nog hoppat över den :p

    SvaraRadera
  3. Den ser rätt täckande ut, nfu oh-lacket.

    SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.