onsdag 24 augusti 2011

Matcha prylen - turkos och orange anka

Vi håller oss till fåglar lite till. Det här är ett litet kramdjur som jag lånade från rumskamraten, en 8cm hög turkos anka, absolut naturtrogen ;) Färgerna var så kul så jag tänkte att det går det säkert att göra nått med.
Resultatet blev en blå och grön marbel, fast inte water marbel utan en sådan som man gör direkt på naglarna. Det är tekniskt enklare och går snabbare men resultatet blir inte lika… hur ska man uttrycka det… elegant. Det blir mer grovt och ”hemmagjort” liksom, men till en turkos anka tycker jag det passar bra. Det oranga på topparna är akrylfärg för jag hade inget lack i den hemska oranga färgen :p
Inte en vidare snygg manikyr, men rolig :)Det är China Glaze Cha Cha Cha och Misa Krystal Water som jag marblat ihop

5 kommentarer:

 1. Sjukt söt anka om inte annat. ^^

  SvaraRadera
 2. Haha, jag håller med Sarah. Sötare anka än manikyr, men roligt inlägg. :-)

  SvaraRadera
 3. Otroligt gullig anka! Och manikyren är kul!

  SvaraRadera
 4. Vad roligt :) Det oranga passade kanske inte riktigt till det andra men var för sig tyckte jag färgerna var fina. Det blågröna ser somrigt ut.

  SvaraRadera
 5. Visst är ankan söt :) Tydligen fick rumskamraten upp den ur en såndär plocka-saker-med-en-gripklo-maskin på Liseberg :)
  Och nä, manikyren är inte vidare vacker, men det är utmaningen med matchningsmanikyrer, man kan inte skippa det gräsliga oranga när det är orange på prylen, hehe

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.