onsdag 24 augusti 2011

Zoya - Kym

Kym har stått bland gänget av otesade lack lääänge nu... det hör till Zoyas Wicked kollektion och är ett skirt glitterlack. Det har en alldeles för skir bas så mikroglittret får fixa täckningen på egen hand men lyckas inte riktigt. Färgen är varmröd med mycket brunt i. Det är lagom rödbrunt för att jag ska tycka om det, bruna lack faller mig inte riktigt i smaken men här är balansen mellan rött och brunt bra. En klassisk färg.

Tyvärr blir det bara en bild eftersom kameran dödade de andra...

Formulan är som sagt skir. Tre lager krävdes för att få det jämnt och opakt men jag anar fortfarande lite VNL så ett fjärde vore nog inte fel. Lättmålat som alla Zoya och torkar helt okej.
Formula: 3
Färg i sin genre: 3

5 kommentarer:

 1. Det här har jag också otestat hemma. Alltid snyggt med rött. Jobbar verkligen på med att testa mina lack men ligger ändå väldigt mycket efter.

  SvaraRadera
 2. det här är ett av de lack jag och mamma delar kärleken till. Jag tycker den är en närmast metallisk foil i finishen och att den har superbra formula på alla sätt. Inte likt de andra lacken i Wicked dock i och med finsihen, men jäkligt tjusig.

  SvaraRadera
 3. Pamsan - Ja de hopar sig väldigt lätt :p Jag har jobbat mig igenom större delen av de som stog otestade i början av sommaren, men då har jag bara haft vissa i 10 min också

  Sminkan - Ja, det är ett väldigt lättburet lack :)

  SvaraRadera
 4. Superfint! Undrar när jag kommer klicka hem det här egentligen? Tror det åkt med i varukorgen ett flertal gånger, men jag har alltid plockat bort det till slut ändå.. Konstigt.

  SvaraRadera
 5. Det finns några sånna lack som man nästan har köpt massa gånger! Jag har nästan köpt China Glaze Watermelon Rind säkert 10 ggr :p

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.