måndag 1 augusti 2011

Abstrakt konst med svampning

Medan jag hade regnbågar på vänsterhanden hade jag lite mer "abstrakt konst" på högerhanden :p Inte i samma liga direkt, inte vidare snyggt alls faktiskt... mest för att det var kul att leka med lacket och svampen. Hade tänkt göra en tejpmanikyr av det, men det lossnade innan jag hann börja, där får man för underarbetet
Samma lack som i regnbågs-varianten.
Efter att ha utsatt mina naglar för det här kan jag också rapportera att det är det gröna (Green), det lila (Fuchsia) och det mörkblå (Sapphire) som missfärgar mest! Jag hade ungefär samma mönster på naglarna även efter att jag tagit av lacket  >.<

6 kommentarer:

 1. Haha, kanske inte så vackert, men roligt!

  SvaraRadera
 2. hehe, nä verkligen inte vacker :p

  SvaraRadera
 3. Åh de där färgerna är jättefina! Har aldrig sett så färgstarka metallics förut men vill inte beställa från beautyjoint igen eftersom jag inte fått mina lack än (efter mer än en månad). Vet du om något annat märke har något liknande?

  SvaraRadera
 4. Jag har aldrig träffat på lack med så mycket pigmentering förut faktiskt, de är helt i en klass för sig! LA Girl har ju en metallic-kollektion med lack som täcker väldigt bra, men det är ju inte alls samma färgskala, de är mycket mer nertonade. Tyvärr, jag vet inget som är som KC :)

  SvaraRadera
 5. Skojigt! Som en clowndräkt!

  SvaraRadera
 6. Ja, mycket clown över det :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.