lördag 20 augusti 2011

Ozotic - 515

Nä, nu får det bli mer holo! Och jag sparade det bästa till sist :) 515 är den mörkare av de blå från Ozotic. Inte mörkblå, fortfarande mellanblå, men definitivt mörkare än de blå klassikerna från MUS och Nfu-Oh. Jag får göra en jämförelse av alla blå hololack nån gång...
Det är helt underbart och det snyggaste hololacket jag har testat (DV8 står fortfarande otestad och väntar på ett bra tillfälle att få visas upp, har inte hjärta att ha det kortare tid än några dar iaf). Siw har annars länge varit ohotad som mitt favorit-hololack alla kategorier, men hon blev just nerpetad! Det är regnbågar överallt och i solen är det som ett litet fyrverkeri :) Bilder gör det inte rättvisa, man måste uppleva det. Så som det ser ut på bilderna upplever jag att det ser ut i skuggan. Så som det ser ut i solen gick inte att fånga på bild, fast jag fotade det i solen, frustrerande! Flaskan visar bättre hur det verkligen ser ut, det blir likadant på naglarna som det ser ut i flaskan.

Formulan är bra, tre lager på bilderna, och lättmålat. Det blir yttorrt snabbt men vill inte torka på djupet riktigt, kräver väl ett överlack helt enkelt.
Formula: 4
Färg i sin genre: 5

Inköpsställe: PicturePolish

Vilket är erat favorit-hololack, oavsett färg?

5 kommentarer:

 1. Superläckert! Det är faktiskt det första av de nya hololacken du visat upp som jag känner att jag behöver.

  Och uh... svår fråga. Jag tror jag måste säga Wild at Heart ändå.

  SvaraRadera
 2. Chaosophia - haha, jag som tycker alla är så fina, man måste ha alla ju ;D

  Sminkan - visst är det, jag älskar det så mycket!

  SvaraRadera
 3. Superfint! Jag tror min holofavorit är China Glaze DV8, mest för att jag älskar basfärgen så mycket. :-)

  SvaraRadera
 4. Nailtastic - Jag gissar att det kommer bli min favorit också, när jag väl vågar testa den, nu står den på skrivbordet som en trofé och jag kan inte riktigt med att öppna den för mindre än nått storslaget tillfälle, typ Nobelpriset ^^

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.