fredag 26 augusti 2011

L.A. Girl - Pink Steel

Den här har stått otestad ett tag av en anledning… Barbierosa… blä. Kanske om jag ska matcha nått nån gång, eller om jag helt ändrar smak, annars lär jag aldrig använda den här.
Men gillar man ljusrosa så är det här super! Den metalliska finishen är jätteglittrig och hur snygg som helst. Och färgen är lagom rosa på nått vis, inte för ljus och inte för mörk, väldigt lättburen och passar säkert de flesta.
Formulan är också strålande. Det är bara ett lager på bilderna och det var extremt lättlackat och torkar på ett ögonblick. Tur att det finns många andra färger än rosa i kollektionen åt mig :)
Formula: 5
Färg i sin genre: 4

Inköpsställe: Cherry Culture

9 kommentarer:

 1. Hur kom det sig att du köpte det då?

  Jag tyckte givetvis att det var fint. Det finns nog stor möjlighet för dig att ändra åsikt om färger på naglarna. Jag kan känna att när man har testat en massa lack som man gillar börjar man så smått bli sugen på nåt nytt liksom, inte bara same old, same old. Då börjar man helt plötsligt köpa fler krämlack, fast man avskydde dem tidigare (hände mig), eller så köper man helt plötsligt gula lack, fast man avskydde dem tidigare (hände mig). Detta har även hänt mig när det gäller smycken. Jag var nämligen ett smyckesfreak innan min tid som nagellacksfreak. Där började jag också köpa små studs (örhängen) efter ett tag, fast jag tyckte de var jättetrista at first. Ja, sånt där är ganska intressant egentligen...

  SvaraRadera
 2. Jag fick för mig att jag skulle ha alla LA Girls metallic lack, hehe. Det brukar vara så när jag får tag på lack som jag egentligen inte gillar, att jag ville ha en full kollektion. Och så är det så klart kul att testa nya saker också så jag brukar rättfärdiga det så när jag vill ha en hel kollektion: att det är kul att testa det jag inte hade valt i första hand också :)
  Och visst är det roligt när man ändrar sig! Kanske ändrar jag mig om det här med så småningom, jag sparar så gott som alla lack fast de inte är favoriter, i hopp om att jag ska bredda min smak så småningom :) Ursprungligen tyckte jag att grönt kändes lite underligt på naglarna men nu är det min favorit :D

  SvaraRadera
 3. Jag kommer antagligen också skaffa det här någon gång, men det är enbart för att jag vill ha hela kollektionen isåfall. Rosa lockar liksom väldigt sällan! Extremt sällan för min del. Jag har några rosa lack förstås, men jag gillar nog bara ett utav dem. Sen lite såna som går mot fuchsia och väldigt berry-tonade lack förstås, men det räknas inte som rosa i mina ögon. ;D

  Fast ja, det här är ju faktiskt väldigt snyggt för att vara rosa!

  SvaraRadera
 4. Kom ihåg; snart behövs lite Rosa att välja på till PINKTOBER ;)

  SvaraRadera
 5. Jag älskar den här trots att rosa inte alltid är min favoritfärg. det är en superfin foilfinish och jag gillar foil.

  SvaraRadera
 6. Jag är inget superfan av ljusrosa egentligen men det här gillar jag!

  SvaraRadera
 7. Chaosophia - håller helt med! Rosa är sällan en hit

  Kitty - med betoning på lite ;)

  Sminkan - Ja, finishen är riktigt härlig på alla lacken i kollektionen

  Roxcat - ja, den är trevlig för att vara rosa

  SvaraRadera
 8. Å jag får gå mot strömmen och säga att jag gillar rosa! :-D Snyggt lack!

  SvaraRadera
 9. Det behövs folk som gillar rosa med, alla kan ju inte gilla samma saker, vad trist det hade blivit :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.