lördag 13 augusti 2011

Ozotic - 517

Började med att testa nummer 517 av de nya holosarna från Ozotic. Det är en lite underlig färg, lite silver-grå-grön. Väldigt ljust grön, om man inte jämför den med nått annat bredvid så kan man lika gärna tro att den är silverfärgad. Och på bilderna ser det mer blått ut, det är regnbågarna som gör det. Jaja, snygg är den i vilket fall. Och superholografisk! Den glittrar i solen så man blir bländad. Även i skugga är den tydligt holografisk.
Det var ett väldigt skirt lack dock, inte riktigt normal täckning för ett hololack. De brukar antingen täcka bra eller lämna kala fläckar men det här var skirt helt och hållet istället. Inga kala fläckar däremot, det är bra. Krävdes fyra lager, vilket väl är helt okej egentligen, och resultatet är ju underbart så det är det värt.
Formula: 4
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: PicturePolish

7 kommentarer:

 1. Vilket underbart lack! snacka om att det holografiska syntes tydligt! det måste jag nog haframöver :)

  SvaraRadera
 2. Inte illa! Ozotic har några riktiga godbitar bland holosarna!

  SvaraRadera
 3. Åsa - Ja det är helt fantastiskt! De har verkligen tagit i med holoeffekten, inga sånna där mes-holo här inte, älskar dem :D

  Sminkan - Ja, de här nya är otroliga, har ju ett par av dem som funnits tidigare hos Picture Polish men de här tre är mycket mer holografiska

  SvaraRadera
 4. Holoeffekten ser verkligen imponerande ut!

  SvaraRadera
 5. Wow! Holo är så häftigt när det blir regnbågar!

  SvaraRadera
 6. Påminner mig om nån tejp, eller klistermärke som jag lekte med när jag var liten =) Nostalgi, och supersnyggt!

  SvaraRadera
 7. Nailtastic - Det är grym :)

  Ann - Visst är det!

  Sminkhörnan - Haha, jag kan tänka mig hur du menar :) Finns ju foil som ser ut sådär också, jag skulle vilja testa det

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.