måndag 8 augusti 2011

Sammanfattning: Zoya - Mirrors

Och så en kollektionssammanfattning på det nu då! Jag tyckte faktiskt om Mirrors-kollektionen mer än jag trodde, de är härliga på sitt sätt allihop, och jag är glad att jag köpte hela kollektionen istället för att bara plocka ut de två-tre som jag trodde att jag skulle tycka bäst om. Bilder gör inte de här lacken rättvisa tyvärr för det är inte färgerna som är grejen med dem, det är skimret och finishen.
Yara, Jem och Neeka hör ihop eftersom de har samma guldglitter som verkligen gör dem mer unika än de hade varit utan. Ingen gör glitterlack som Zoya.

Jem

Och de andra tre Marina, Tao och Nimue hör ihop med sin finish som känns som metall och siden på samma gång. Otroligt klädsamma lack. Färgerna är ju inget särskilt i sig men jag kan ändå inte sluta titta på naglarna för att verkligen granska finishen i alla olika vinklar.
Tao
Nimue

Kollektionen känns väldigt höstig och inte riktigt rätt nu i högsommarvärmen! Det är liksom tunga och kompakta färger. Utom Nimue som jag upplevde som lite mer lätt och luftig än de andra.

Ska jag välja två favoriter så blir det Nimue och Marina, finishen på dem är helt underbar. Jag har inga lack i samlingen med en liknande finish. Skulle vilja ha massa fler färger i en sådan kollektion!
Lacken täcker som en dröm, inget av dem behöver mer än två lager, och är väldigt lättmålade. Det känns som om det är cremelack i grunden som de sen satt till skimmer och glitter i. Det är säkert inte så, men jag upplever dem så med täckningen och formulan när jag målar med dem.
På det hela taget en fantastisk kollektion tycker jag, jag blev verkligen positivt överraskad!
Vilka är era favoriter? Vilka, om några, har ni köpt eller planerar att köpa?

8 kommentarer:

 1. Yara och Jem är ruskigt fina.

  SvaraRadera
 2. Jag blir mest sugen på Marina, Tao och Nimue, men de är klart vackra allihop!

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att alla är fina, men det är ingen av dem som lockar sådär jättemycket. Däremot så skulle jag kunna köpa Tao bara för namnet :D

  SvaraRadera
 4. Yara, Marina, Tao och Nimue skulle jag eventuellt kunna tänka mig.

  SvaraRadera
 5. Jag fick hem Yara, Neeka, Jem och Cynthia i dag. Alla ser fina ut i flaskan. Marina, Tao och Nimue lockade inte alls, har inte gillat hur de sett ut på de bilder jag sett.

  SvaraRadera
 6. Chaosophia - Yara är verkligen speciell :)

  Roxcat - Ja, de tycker jag också var mest unika i kollektionen

  Annie - Haha, det e kul när man köper lack för namnet :)

  Sarah - Ja, de är snygga!

  Nailtastic - Vad roligt! Bilder visar inte upp hur snygga de är tror jag, man måste nog se dem :)

  SvaraRadera
 7. Jag har ju, för ovanlighetens skull, plockat russin ur kakan. Låter ju som att jag borde ha Tao eller Marina då, men jag minns inte om jag la ner dem i min order. Och den ordern har tagit gott om tid på sig att komma fram kan jag säga...

  SvaraRadera
 8. Det blir nästan extra roligt när man får ett paket och har glömt vad som är i det :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.