fredag 12 augusti 2011

China Glaze - Urban-night

Nästa av Metro-lacken blev Urban-night. Det är ett bindestreck där, men jag förstår inte varför. Varför står det inte bara "Urban night", det skulle väl inte bli sämre eller tappa betydelse? Skumt namn.
Det har en mörkt rödlila färg, väldigt vampy, får mig att se väldigt blek ut. Men en snygg färg, passande för hösten. Och den skulle säkert passa bra i en water marble med rätt sällskap. Jag har inget liknande lack i min samling men den är ju långt ifrån unik, finns säkert massa dupes och nästan-dupes där ute. Jag har dock fortfarande inte kommit på vad som gjorde att jag köpte det för det är inget speciellt egentligen, får verkligen inget pirr i magen av det här.

Som ni ser är bilderna läskigt ljusa, hade problem med ljusförhållandena
idag. Det är en aning mörkare i verkligheten.

Formulan var trevlig, lättmålad. Det är två lager på bilderna men naglarna lider lite av cutlice drag så hade jag haft det som full manikyr hade jag lagt på ett tredje. Det är också topplack på för en gång skull, det brukar jag inte ha på mina swatcher, men det ville inte bli riktigt jämnt utan. Men när Seche Vite kom på så jämnade allt ut sig perfekt.
Formula: 3
Färg i sin genre: 3

4 kommentarer:

 1. Helt okej men inte så att jag vill ha det. Hela kollektionen känns rätt trist. Jag beställde tre men jag sitter inte som på nålar och väntar direkt.

  SvaraRadera
 2. Jag förväntade mig att det skulle vara bra mycket varmt plommontonat.. Är det ljuset som gör att färgen inte är korrekt, eller är det inte djupare än på dina bilder? :o

  SvaraRadera
 3. Sminkan - Ja, det är inte en vidare spännande höstkollektion, CG kan så mycket bättre egentligen

  Chaosophia - plommon är nog en ganska bra beskrivning, och färgen ska vara lite mörkare än på mina bilder. Men inte jättemycket, på min skärm iaf, det är ju så svårt såntdär! Jag slänger om en jämförelse strax!

  SvaraRadera
 4. Jag gillar det! Men så är jag svag för lial också. ;)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.