söndag 7 augusti 2011

Zoya - Tao

Om Marina var mitt emellan grått och blått så är Tao mitt emellan grått och grönt. Fast jag tycker nog att den här är mer avgjort grå, med gröna inslag. En varm grå i alla fall, även om det gröna beror på ljuset… Å, jag vet inte, den är grå, så det får räcka! :p
Finishen är lika snygg med skimret och metall-känslan. Den känns industrial och mjuk på samma gång. Jag är inte galen i färgen men kombinationen av färg och finish… aah!
Tre bilder i solen:Och två i skuggan


Formulan var lite skirare och rinnigare än de andra lacken, men jag tror att det bara är skillnader mellan batcher i lacktillverkningen. Den täckte ändå bra på bara två lager och var enkel att kontrollera. Torrt lagom till jag skrivit klart inlägget :)
Formula: 5
Färg i sin genre: 5

Inköpsställe: Zoya

5 kommentarer:

 1. hej hej! Jag har nyss hittat din blogg och jag ville mest säga att fan va du är rolig! :D jag har suttit här och skrattat till och från en bra stund och min kille kollar konstigt på mig ;) läste precis ditt inlägg om claudia´s "tha slime" *asg*
  jag är kräsen med bilder på lackbloggar för att jag mest kollar på bilderna, men hos dig vill jag både läsa och titta på bilderna :D well done!

  SvaraRadera
 2. när jag skrivit här så kom jag på att jag måste tipsa mina vänner på nagellacksforumet om din blogg, nystartat forum där jag precis tipsat om dig ;)
  http://neglelakk.diskusjonsforum.no/neglelakk.html

  SvaraRadera
 3. Tackar för den lysande kritiken :D Jag blir jätteglad att höra det för då har jag lyckats! Tack tack!
  Och tack för länkningen, det är alltid kul att få "reklam" för bloggen :D

  SvaraRadera
 4. Hmmm... tyckte Marina var snäppet bättre :-).

  SvaraRadera
 5. Ja, jag också :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.