torsdag 25 augusti 2011

Matcha prylen - grönrandiga strumpor

Att matcha nagellacket med kläderna är ju ganska standard, men kanske inte med strumporna :) Men det gjorde jag med den här manikyren, som jag bar för några dagar sen, men en lång dag på jobbet kan få rättfärdiga ett redan färdigt inlägg... Det är sånna där myssockar i kramdjurs-päls-material. Inget man går ut med men gosiga att ha hemma. Och grönt kan ju aldrig bli fel. Nagellacken är två lack från Sinful Colors, det mörka heter Show me the way och det ljusa Auriga. Här har jag äntligen hittat en fördel med att ha ett helt nagelhjul med ljusgröna lack: jag kunde hitta ett som matchade perfekt :p De är målade på frihand med pyttepensel på en vit bakgrund (Zoya Purity, suveränt vitt cremelack) Det vita gjorde jag genom att täcka det med stripingtejp så jag kunde slarva lite på vissa ställen i alla fall.

Inte heller världens vackraste manikyr men det matchar himla bra och det är ju det som är grejen :)9 kommentarer:

 1. Kul, och faktiskt riktigt fin, manikyr!

  SvaraRadera
 2. Jädrar vad läckert! Sitter och ler nu. :_)

  SvaraRadera
 3. Det här gillade jag! Färgerna är vackra ihop.

  SvaraRadera
 4. Jättefina färger! Jag älskar dina matcha-prylen-inlägg. SÅ himla roliga!

  SvaraRadera
 5. Sminkan - Tack :)

  Mrs Data - vad roligt :D

  Nailtastic - Ja, det är en väldigt trevlig färgsättning på en strumpa, bra färger ihop :)

  NailsByNoir - Tack :) Och vad roligt att höra! Särskilt som det finns ett helt gäng färdiga inlägg till, och eftersom de roligaste otestade lacken är slut just nu så blir det nog mer nailart ett tag framöver :p

  SvaraRadera
 6. Fin och kul manikyr, det matchar superbra!

  SvaraRadera
 7. Gulligt! Den här serien är väldigt rolig :)

  SvaraRadera
 8. Roxcat - ja matchningen blev klockren :)

  Helga - Tack, vad roligt att ni tycker om den :D

  SvaraRadera
 9. Jag älskar denna design! :D Sparade ner bilden som inspiration direkt, och nu har jag testat den! Kolla gärna in den på min blogg! Hoppas att du inte har något emot att jag också gjorde denna design.. :)

  www.nailsbymaria.blogg.se

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.