söndag 7 augusti 2011

Färgfläck i grönt

Stranger Tides från OPI’s Pirates kollektion är ju inte direkt en nyhet. Vi har sett den förut och konstaterat att det är en lite underlig färg. Smuts-beige med gröna toner. På en del passar den, på andra inte. Själv tycker jag att den är ganska ful. Ser ut som färgen som en gammal stolsklädsel på en stol i ett konferensrum eller ett väntrum kan tänkas ha. En sån där som har hängt med sen 80-talet för att den fortfarande är hel, men som man tycker att det är lite läskigt att sitta på eftersom man inte vet om det är originalfärgen eller 30 år av smuts :p
Jag köpte fyra mini-flaskor av kollektionen i ett kit och då fick jag den här med, hade inte skaffat den på egen hand. Nu hade jag en plan för nailart i huvudet och behövde ett hyfsat neutralt och ljust cremelack och då blev det en här. Och resultatet blev riktigt bra faktiskt. Det gröna i akrylfärgen plockade fram det gröna i lacket och gjorde att det såg ut som en riktig färg och inte bara smuts. Så även ”fula” lack kan bli bra i rätt sällskap :)


4 kommentarer:

 1. Kul idé, lät du det sitta eller åkte det av direkt?

  SvaraRadera
 2. Hehe, jag tror regnbågsmanikyren är den enda som har överlevt 12 timmar på säkert två månader :p Lackar jag naglarna när det är mörkt fotar jag på förmiddagen och sen är manikyren rökt :p Är alldeles för otålig för att låta det sitta kvar även när jag är nöjd med det. Fördelen är att jag har 30 blogginlägg som är klara att posta när jag nån gång inte skulle hinna fixa nya :)

  SvaraRadera
 3. Färgen påminner mig om slem eller snor... Men med det gröna splasharna på var det snyggt! Kul att även fula lack kan bli snygga. Du måste spendera mycket tid med att torka nagellack om du målar om så ofta...Men det är ju kul att hålla på med :)

  SvaraRadera
 4. Visst är det en läskig färg för sig själv :p
  Med snabbtorkande överlack går det rätt fort, om man har ett lack som är segtorkat. Men jag bryr mig oftast inte om att få det heltorrt, bara det är såpass torrt att jag kan dra av lacket igen :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.