måndag 29 augusti 2011

Schackrutor

Sånt här pill sitter jag med på nätterna framför TV:n när vettiga människor sover :p Har vridit min dygnsrytm lite galet nu när det varit sommar och ledigt :)
Förutom att jag stör mig nått kolossalt på att rutorna inte blev exakt lika stora på alla naglarna, så blev jag rätt nöjd. Det är bara svart och vitt cremelack, det vita i botten och det svara över. Jag är smärtsamt medveten om att jag inte har en chans att göra sånt här på frihand så jag använde striping-tejp. Det hade varit lättare och bara krävts hälften så många tejpbitar om jag hade kunnat klippa exakt lika breda tejpbitar men det kan jag inte det heller. Så nu blev det vansinnigt många tejpbitar i två steg per nagel och två timmars jobb. ...Och som vanligt åkte det av efter mindre än 24 timmar :p Det är otacksamt att vara manikyr på mina naglar!

13 kommentarer:

 1. Men snyggt blev det! Nästan så jag funderar på att köpa stripingtejp bara för att kunna härmas =)

  SvaraRadera
 2. Tycker det ser väldigt jämnt och fint ut! :)

  SvaraRadera
 3. Ungefär hur snyggt som helst.

  SvaraRadera
 4. Så snyggt! Vill också ha men två timmars jobb lät somlite för länge :)

  SvaraRadera
 5. Pinianna - Gör det! Det är så roligt att se andras tolkningar av nailart :) Stripingtejp är billigt med :)

  Helga - Tur att det inte blev lika synligt på bilderna då :P

  Mrs Data - Tack :)

  Åsa - Ja, det är som sagt jag som är galen, normala människor sysslar inte med sånna idiotprojekt :p Misstänker att det finns sånna där klistermärken i samma mönster, det är nog enklare :)

  SvaraRadera
 6. det blev coolt iaf, och även om du inte hade det på dig så länge så är din manikyr förevigad och du inspirerar andra :) det uppskattas mycket :)

  SvaraRadera
 7. Ja! Det är en av alla sakerna som är så roligt med bloggen: man får dela med sig och det känns värt ansträngningen att pilla med nailart trots att den åker av snabbt igen :D

  SvaraRadera
 8. Otroligt häftig manikyr! Finns det ingen stämpel du kunnat använda? Verkar skitjobbigt att fixa det med tejp menar jag. Och jag hyser stor respekt för ditt tålamod! Jag hade blivit spritt språngande galen...

  SvaraRadera
 9. OMG så läckert! Och vilket tålamod du har!

  SvaraRadera
 10. Vad snyggt det där var! Tycker dessutom om att rutorna inte är helt jämna!

  SvaraRadera
 11. Riktigt fräckt, man måste vara alldeles för petig föra att notera skillnaderna mellan rutorna, så det kan du glömma =)

  SvaraRadera
 12. Sminkan - Det finns det säkerligen, det finns konad till allt :) Men mitt begränsade urval av plattor hade inget liknande tyvärr, och jag kunde ju inte beställa en och vänta flera veckor på leverans när jag redan kände mig inspirerad :p Hehe

  Lackade Naglar - egentligen hade jag mest tålamod till första nageln, sen gjorde jag de andra för att det skulle se dumt ut med bara ett rutigt pekfinger :P

  Kitty - tack!

  Chaosophia - Det var ju bra, då kan jag skylla på det att det var medvetet ;D

  Sminkhörnan - Tur det :) Men jag är lite perfektionist, är sällan 100% nöjd med nailarten :p

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.